Štai sekmadienio rungtynėse su Naujojo Orleano „Hornets“ ekipa J. Valančiūnas grįžo į „Raptors“ starto penketą, surinko antrą dvigubą dublį iš eilės (11 taškų ir 10 atkovotų kamuolių) ir svariai prisidėjo prie saviškių pergalės rezultatu 102:89.

Dvikovos pabaigoje J. Valančiūnas įspūdingai blokavo varžovų aukštaūgio Robino Lopezo metimą, tačiau teisėjai lietuviui skyrė pražangą. Nei žiūrovai arenoje, nei TV komentatoriai nesutiko su tokiu sprendimu, o savo paties teisumu irgi įsitikinęs J. Valančiūnas, atsisukęs į R. Lopezą, parodė garsųjį legendinio NBA „centro“ Dikembes Mutombo gestą - demonstratyviai pamojavo jam pirštu.

Šį epizodą galite pamatyti čia:

Tuo J. Valančiūno geros nuotaikos dozė nebaigė: netrukus po mačo jis davė interviu „NBA TV Canada“ kanalui, kurio metu parodė akivaizdžiai pagerėjusias savo anglų kalbos žinias bei gerą humoro jausmą.

„Jaučiuosi gerai, jaučiuosi puikiai. Tai man - antrosios rungtynės po traumos, kuriose žaidžiu daug laiko. Tačiau aš kupinas energijos, todėl man problemų nekyla“, - tvirtai kalbėjo lietuvis.

Tuomet į pokalbį įsiterpė Leo Rautinis.

„Jonas, labai gerai žaidei“, - pareiškė jis.

„Galime kalbėti lietuviškai“, – juokdamasis atsakė J. Valančiūnas.

„Gerai, gerai“, - šypsodamasis sutiko L. Rautinis.

Interviu pabaigoje L. Rautinis pamėgino kitus du laidos vedėjus pamokyti lietuviškai.

„Palaukite. Jei norite atsisveikinti su Jonu, turi sakyti „Ačiū labai“, - aiškino kanadietis.

„Thank you, guys!“, - atsilygino jiems J. Valančiūnas.

Nuotaikingą interviu galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)