Prieš šią neeilinę dvikovą abi komandos pasveikino viena kitą artėjančios meilės dienos proga ir apsikeitė dovanomis. Vaikinai merginoms dovanojo gėles bei klubo atributiką, o merginos juos nustebino savo komandos nuotraukomis su parašais.

Prieš svarbią kovą abiejų komandų ir teisėjų jėgas sustiprino „Red bull“ merginos, pavaišinusios visus energetiniu gėrimu. Kaip ir buvo tikėtasi, rungtynėse smagių epizodų netrūko, o kiekviena ataka buvo palydima aplodismentais ir šūksniais.

Pirmajame kėlinyje iniciatyva priklausė ledo ritulininkams, kurie netgi išsiveržė į priekį. Tačiau merginos keliais taikliais metimais persvėrė rezultatą savo naudai ir nebeleido vaikinams priartėti. Didžiosios pertraukos metu vyko porų turnyras, kuriame vaikinai su merginomis demonstravo taiklumą mėtydami į krepšį. Per vieną minutę poros turėjo kuo daugiau įmesti nuo baudų bei tritaškio linijos. Laimėtojų D. Lukavičiūtės-Poniškaitienės bei I. Novikovo pora apdovanota gertuvėmis bei putojančiu gėrimu.

Ketvirtajame kėlinyje komandos apsikeitė rezultatyviausiais žaidėjais. Trys merginos perėjo į „Balticos“ komandą, o trys vaikinai apsivilko „Tiketos“ marškinėlius. Nors vaikinai ir atidavė visas jėgas bei stengėsi kaip įmanoma labiau sužavėti varžoves geru žaidimu, tačiau jiems teko pripažinti, kad ant ledo sekasi geriau nei ant parketo.

Draugiškas krepšinio rungtynes laimėjo moterų komanda (75:54). Rezultatyviausi „Balticos“ ekipoje buvo K. Isaevas (9 taškai), A. Fiščevas (9) ir R. Zonenbergas (8). „Tiketos“ komandoje daugiausiai taškų pelnė K. Palaimaitė (14) ir G. Urniežiūtė (13).

Žavių krepšininkių ir ledo ritulininkų pažintis rungtynėmis nesibaigė. Po smagaus žaidimo abi komandos turėjo galimybę artimiau susipažinti bei pabendrauti kavinėje. Neoficialioje aplinkoje buvo aptartos ir pagrindinio prizo–individualių čiuožimo pamokų atsiėmimo detalės. Sutarta, kad kitas komandų susitikimas įvyks vaikinams artimesnėje aplinkoje – ant ledo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)