Praėjusio penktadienio vakarą iš Marijampolės į namus Kalvarijos savivaldybėje lengvuoju automobiliu „Volkswagen Golf“ vykę asmenys netikėtai patyrė nemalonumą, kai dėl Geležinkelio gatvėje esančios duobės sprogo dvi mašinos padangos.

Vairuotoja Jolita Lastauskienė mobiliuoju telefonu surinko bendrąjį pagalbos numerį 112 ir iš operatorės išgirdo, kad apie įvykį reikėtų pranešti policijos pareigūnams. Kadangi J.Lastauskienės akivaizdoje įvyko dar vienas incidentas – duobėje dviejų padangų neteko septintas automobilis, ji tikėjosi, kad policininkai ne tik iškvies artimiausią techninę pagalbą, bet ir priglaus šąlančius žmones nuovadoje, aptvers duobę.

Tačiau nukentėjusiesiems netikėtai teko patirti šoką, kai po dviejų skambučių į įvykio vietą pagaliau atvažiavę pareigūnai J.Lastauskienę nubaudė 10 litų bauda už tai, kad ji esą nepasirinko saugaus greičio.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis LŽ tikino, kad pareigūnai turėjo teisę skirti baudą už eismo įvykį, nes net atvejis, kai automobilis nuslysta nuo kelio ir trenkiasi į medį, gali būti traktuojamas kaip avarinės situacijos sudarymas, už kurį reikia bausti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (331)