„C 63 AMG Edition 507“ nuo 0 iki 100 km/h pagreitėja per 4,2 (sedanas arba kupė) arba 4,3 sek. (universalas). Tai 0,2 sek. greičiau negu standartiniai modeliai (457 AG) ir 0,1 sek. negu modeliai su AMG Performance paketu (487 AG). Visi naujieji variantai gali išvystyti 280 km/val. greitį (apribotas elektronikos pagalba), nes jau standartinės įrangos sąraše yra AMG Vairuotojo paketas. Kartu su šiuo paketu, leidžiančiu pasiekti didesnį maksimalų greitį, pirkėjui suteikiamas bilietas į AMG Vairavimo akademijos treniruočių programą.

„C 63 AMG Edition 507“ išorė pasižymi išskirtinėmis dizaino detalėmis – iš „C 63 AMG Coupé Black Series“ perimtu variklio dangčiu, dvejomis angomis aliumininiame dangtyje, kurios padeda pašalinti motoro generuojamą karštį. Dar vienas išskirtinis „Edition 507“ ypatumas – nauji lengvojo lydinio AMG ratlankiai su 235/35 R 19 priekinėmis ir 255/30 R 19 galinėmis padangomis. Galima rinktis iš dviejų šių ratlankių, pagamintų pagal ypatingą lengvą svorį garantuojančią technologiją, variantų: žvilgančios pilko titano spalvos arba juodus matinius su poliruotu kraštu. Sportiškos AMG juostos, nudažytos matiniais grafito spalvos dažais, ant automobilio šonų taip pat išskiria modelį iš kitų.

Oro aptakai, montuojami ant sedanų ir kupė bagažinių dangčių, veidrodžių korpusai, radiatoriaus grotelių apdailos ir dienos žibintai yra žvilgančios juodos spalvos.

Standartinės „C 63 AMG Edition 507“ įrangos sąraše yra galingesnė AMG stabdžių sistema, kurioje naudojamos kompozicinių medžiagų technologijos. Priekinius ratus stabdo 360 x 36 mm dydžio diskai. Kompozicinių medžiagų panaudojimas leidžia padidinti didesnį atsparumą nuovargiui ir sumažinti deformacijas. Be to, diskas iš kompozicinių medžiagų yra lengvesnis, o mažesnė neamortizuojama masė pagerina pakabos elementų darbą.

„C 63 AMG Edition 507“ debiutuos Ženevos automobilių parodoje, kuri atvers duris kovo 5 dieną, o užsakymą bus galima pateikti balandžio 8-ąją. Pirmieji automobiliai užsakovams Vokietijoje bus pristatyti jau birželį.