Galutinis šio automobilio paruošimas ir homologacija numatyta 2013-iesiems. Pristatydamas „Adam R2“, „Opel“ žengia dar vieną žingsnį automobilių sporto strategijoje ir pirkėjams siūlo automobilį dalyvavimui tarptautiniuose raliuose, su kuriuo bus galima dalyvauti bet kuriame nacionaliniame ralio čempionate visoje Europoje.

„Adam R2“ yra varomas 1.6 litro darbinio tūrio ECOTEC 16 V varikliu, išvystančiu 185 AG ir maksimalų 190 Nm sukimo momentą. Variklio galia perduodama priekiniams ratams per „Sadev“ sekvencinę penkių laispnių pavarų dėžę. Važiuoklės reguliavimas pritaikytas tiek asfaltiniams, tiek ir žvyriniams greičio ruožams.

R2 salonas turi visus profesionalioms lenktynėms reikalingus atributus, o daugelis reikalingų lenktynėms elementų jau yra sumontuoti ir bus dalis specifikacijos, kuri bus homologuota Tarptautinės Automobilių Sporto Federacijos dar šiemet. Automobilio įrangoje yra: saugos lankai, SPARCO sportinės sėdynės, pritaikytos HANS kaklo apsaugos sistemų naudojimui, salonas su skystųjų kristalų LCD monitoriumi, rodančiu įjungtą pavarą, pavaros perjungimo indikatorius, specialus šturmano vietos apšvietimas, profesionali centrinė konsolė, profesionalus MONIT kelio kompiuteris ir elektrinė gaisro gesinimo įranga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)