Papasakosime apie tai, kaip daryti įtaką savo charizmai.

Kodėl daugeliui žmonių sunku paskambinti telefonu, kreiptis į ką nors su prašymu? Mes gėdijamės daugelio paprastų ir banalių dalykų, fiziologinių procesų, manome, kad esame neverti vienos ar kitos situacijos... Gėdijamės pasakyti praeiviui, kad jo užtrauktukas atsisegė arba susipurvino paltas, gėdijamės prašyti padidinti algą, nemokame pastatyti chamo į vietą autobuse arba nuraminti nervingą senutę kaimynę...

Mes leidžiamės vis žemiau ir žemiau tiek savo pačių akyse, tiek ir giminaičių, kaimynų, kolegų, vadovų akyse...

Charizmos ir valios jėgos formavimo receptas labai paprastas ir prieinamas visiems.

Pradžiai reikia atsikratyti nepasitikėjimo savimi, tuomet žmonės iškart ims jus priimti kaip išmanantį specialistą, malonų pašnekovą, partnerį, draugą, mylimąjį ir kt.

Jei lygintume Visatą su kompiuteriu, galime pateikti tokį pavyzdį. Jūs įvedate duomenis, išsaugote informaciją, atidarote ir ekrane ją matote raidžių pavidalu, nors operacinėje kompiuterio sistemoje ji saugoma bitų pavidalu. Duomenų, esančių dokumente, kaita vykdoma tam tikromis manipuliacijomis, kodu ir panašiai.

Lygiai taip pat, įvesdami tam tikrus kodus į savo pasąmonę, keičiame savo smegenų, savo realybės informaciją. Pakeitę mąstymą savo galvoje, iš pradžių įtikinate save, tuomet artimą, o vėliau ir tolimą aplinką; vis daugiau ir daugiau žmonių atsiduria jūsų naujoje realybėje.

Įsitikinę jūsų galia, žmonės ima maitinti jūsų egregorą (informacinė substancija, atitinkanti tam tikrą objektą, subjektą ar reiškinį), pastiprindami jį dešimtimis, o vėliau ir šimtus kartų, perkeldami jūsų personą į naują lygį. Sukuriama energetinė spiralė, sustiprinanti jūsų charizmą.

Jums būtina suprasti, kad skirtingos jums užkrautos visuomenės sąlygos sulaiko jūsų asmenybės augimą, trukdo jums laisvai vystytis. Supraskite kelis paprastus dalykus, ir jums gyventi bus gerokai paprasčiau.

Septyni užtikrinto savimi žmogaus principai

Kiekvienas žmogus atsako už save ir savo poelgius pats. Nereikia perkelti kaltės kitam, galvoti, kad jus išgelbės mama, draugas, vyras, vadovas ar dievas.

Tik jūs žinote, kas jums gerai, o kas blogai. Įvertinimo matas - jūs pats. Nereikia orientuotis į svetimą manymą ir svetimas vertybes, jūs turite turėti savų. Ar slidinėti, ar žiūrėti futbolą per televizorių, ar skaityti filosofinę literatūrą, ar žiūrėti serialus - sprendžiate jūs pats.

Jūs turite būti laimingi, kitaip kam būti iš viso? Apgailėtinai gyvuoti, išgyventi su didžiausiu vargu... Jūs patys pasirenkate gyvenimo variantus. Jei patys susikūrėte tokią aplinką - nesiskųskite. Tada apie charizmą nėra ko ir kalbėti.

Moralumas ir amoralumas - dirbtinės kategorijos, sukurtos žmonių ir visuomenės. Ir tai sąlygiškos kategorijos. Labai dažnai vadinamoji moralė - viso labo tik kompleksas, apribojantis jūsų potencialias galimybes. Pasitikėkite savimi ir savo intuicija, neikite su banda.

Kaltė - kenksmingas, žmogui primestas įprotis. Dažnai bažnyčia tą jausmą dar labiau pastiprina, bet ne tam, kad žmogų išgelbėtų, o tam, kad priverstų jį kreiptis dievo tarnų pagalbos ir už tai susimokėti.

Nėra atsitiktinumų. Pažvelkite į tai, kas vyksta, ir susimąstykite, kodėl viskas nutiko būtent taip, o ne kitaip. Galbūt tai ženklai ir signalai, kurie perspėja arba sulaiko jus kelyje? Gal tai jūsų veiksmų rezultatas - o gal jūsų neveiklumo?

Protingas žmogus visuomet iš savo klaidų pasisems patirties, analizuodamas tai, kas įvyko. Jis nesisielos, o pamokas priims su dėkingumu.

Kaip išsivaduoti iš kompleksų ir baimių, kurios mus žlugdo, trukdo pasiekti laimę ir tobulumą? Reikia jas „atidėti“ į šoną. Atidėję nusiimsite nuo savęs didžiulę naštą, atsitiesite ir pagaliau laisvai įkvėpsite, o laisvė - kelias į charizmos didinimą.

Jei norite tapti lyderiu, būti pasitikinčiu savimi žmogumi - pasinaudokite šiuo kodu, kartodami jį kaip mantrą tada, kai jaučiate nepasitikėjimą savimi. Tik nugalėję save, sugebėsite pasiekti užsibrėžtų tikslų gyvenime.

Pavyzdžiui: bendraklasių susitikime draugas pasiskundė, kad jo mergina labai drovi ir dėl to nemėgsta išeiti į žmones, sunkiai sutinka lydėti jį į vakarėlius ir dažnai randa įvairių priežasčių atsisakyti - tai jai galva skauda, tai ji dirba ties nauju projektu, tai būtina nuvažiuoti pas mamą.

Pasiūliau jam pasinaudoti kodu „atidėti“ ir papasakoti draugei apie šią sistemą kaip apie žaidimą. Kitą kartą mes pasimatėme su juo tik po metų. Jis buvo kartu su žavinga mergina, kuri linksmai kvatojosi, patraukdama visų dėmesį. „Išsiskyrei su buvusia?“ - paklausiau aš. „Ne, pasinaudojau tavo kodu“, - atsakė mano draugas.

Kaip išsaugoti savitvardą

Norite išsaugoti savitvardą bet kokioje situacijoje? Norite išmokti užsidaryti nuo negatyvių poveikių, tokių kaip nužiūrėjimas? Išmokti apsisaugoti nuo auros pramušimų ir energetinių vampyrų? Atsikratyti bėdų ir nesėkmių? Nereikalingų kompleksų? Štai jums kodas.

Ištarkite „uždaryti“ ir uždarykite viską, kas jums trukdo. Galite mintimis visa tai sudėti į stiklinę kolbą arba atsitverti plytų siena, arba susigalvoti kitą atsiribojimo būdą. Svarbiausia, veikti ir neleisti negatyvui prasiskverbti į jūsų asmeninę erdvę.

Uždarę praėjimą negatyvui, praleisite tik pozityvius įsitikinimus ir signalus, padedančius jūsų vidinei ir išorinei laisvei. Tik stiprus, valingas ir laisvas žmogus yra išties charizmatiškas.

Kai dirbu apsaugodamas savo klientus nuo nužiūrėjimų ir prakeikimų, minties galia ir užkeikimu uždarau kelią negatyvui, apsupdamas kliento aurą nepramušama siena.

Lygiai taip pat galima uždaryti ir savo praeitį. Daugelis žmonių nuolat sugrįžta prie vienų ar kitų praeities įvykių, prisimindami juos arba su skausmu, arba su džiaugsmu, tačiau bet kokiu atveju jų problema ta, kad jie negyvena dabartimi. Praeitis traukia juos ir neleidžia gyventi čia ir dabar.

Kai tai vyksta, reikia pasistengti įsivaizduoti praeities paveikslą, ištarti kodą „uždaryti“ ir mintimis ištrinti paveikslą iš atminties. Įsivaizduokite, kad paveikslas lėtai išnyksta, ir jo vietoje lieka tuščias lapas. Ištarkite: „praeitis man neturi jokios galios“ ir persijunkite į šiandieną.

Pavyzdys. Dama K., sėkminga ir veikli, išvažiavo į Paryžių, į komandiruotę kartu su savo nauju draugu V. Atsitiktinai kavinėje jie sutiko buvusią V. žmoną.

Nepaisant to, kad gražuolė buvo žinomo verslininko ir milijonieriaus kompanijoje, ji ėmė nedviprasmiškai atakuoti K. Toji iš pradžių pasimetė, supyko ir vienintelis jos noras buvo kuo greičiau pabėgti, tačiau paskui nugalėjo sveikas pyktis. Ji išėjo „pasipudruoti nosytę“ ir paskambino man.

Patariau jai pasinaudoti kodu „uždaryti“ ir išsaugoti ramybę. Įeidama į salę su šypsena, K. sugrįžo prie staliuko ir nerūpestingai atsisėdo šalia V., taip parodydama varžovei, kokie gilūs jų santykiai. Pasitikėjimas, šypsena ir kodas tiek nuginklavo buvusią žmoną, kad ji, pasiskundusi nuovargiu ir netikėta migrena, paprašė savo kavalieriaus parvežti ją namo. Rezultatas buvo akivaizdus.

Neleiskite niekam jūsų nugalėti, išsaugokite ramybę ir pasitikėjimą. Iš dviejų žmonių vienas visada pasirodo stipresnis. Kodėl gi ne jūs? Jums niekas netrukdo, tik jūsų baimė. Skindami pergalę po pergalės, jūs sustiprinsite savo asmeninį egregorą ir savo charizmos švytėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)