Jums reikės: sūrios tešlos, akrilinių dažų, papuošimui – karoliukų, blizgučių, kaspinėlių ir pan.

Produktai sūriai tešlai: 300 g miltų, 300 g druskos, 200 g vandens.

Medžiagą būsimoms širdelėms galima patobulinti įberiant 1 šaukštelį bulvių krakmolo. Tik išsijokite, kad nebūtų gumulėlių. Įbėrus bulvių krakmolo, medžiaga bus elastingesnė.

Galima įberti 1 – 2 šaukštelius tapetų klijų - gaminiai bus kietesni.

Tešlą užmaišykite giliame dubenyje, palaipsniui pildamos į pasūdytą vandenį išsijotus miltus. Jei dėsite priedų, lėkštėje sumaišykite druską su krakmolu ar su klijais (arba su abiem komponentais), užpilkite mišinį vandeniu, išmaišykite, o tada po truputį berkite miltus.

Kaip lipdyti širdeles:

Iš tešlos nulipdykite įvairių formų širdelių. Kad būtų patogiau, pasinaudokite sausainių formelėmis.

Jei norėsite pakabinti širdeles ant kaspinėlių, nepamirškite viršutinėje dalyje padaryti skylutę.

Sudėkite širdeles ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje, kol širdelės išdžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)