Pirmiausia, kas šauna į galvą – tai noras kovoti, pašalinti, tiesiog sunaikinti varžovę. Gal ieškoti nuodų, gal samdyti žudiką, gal kreiptis į ekstrasensą ar būrėją? Tačiau gyvename įstatymų valdomame pasaulyje, nenorime atsidurti kalėjime. Kam jums nuodėmė, sąžinės graužimas?

Yra ir kitas, tačiau labai patikimas būdas, pasiteisinantis daugeliu atvejų ir netgi naudingas jums pačiai.

Siūlome jums nepasiduoti aplinkybėms ir, jei ne vėlu, bandyti susigrąžinti meilę. Gal dar nieko smerktino ir neįvyko, bet ar verta laukti? Jei jūs norite išsaugoti santykius ir jaučiate grėsmę iš esamos ar tariamos varžovės, reikėtų pabandyti išsiaiškinti, kokia iš tikrųjų sitauacija yra, ir imtis veiksmų.

Veiksmų planas:

Susipažinti su varžove.

Galima tai padaryti tiesiogiai, galima neakivaizdžiai. Bandykite susipažinti draugų ar bendrų pažįstamų pagalba, paieškokite informacijos internete ir susipažinkite virtualiai. Svarbiausi kuo daugiau gauti informacijos apie varžovę. Išsilavinimas, profesija, praeitis, su kuo bendrauja, įpročiai, rengimosi būdas, elgesys ir t.t.

Jums gali pasirodyti nemalonu domėtis žmogumi, kuris bando jus išskirti su mylimu vyru. Tačiau, jei nugalės ne emocijos, o sveikas protas, tai pasirodys įdomu ir naudinga.

Pirmiausia, jūs sužinosite, ko jums trūko.

Antra, jūs susipažinsite su nauju žmogumi. Praturtinsite save bendravimo patirtimi. Kas žino, gal varžovė taps jūsų drauge? Juk geriausias būdas atsikratyti priešo – padaryti jį savo draugu. Ir tada gali atsitikti kaip tame anekdote: „Vakar žmona susipažino su mano meiluže, o šiandien man teko susipažinti su moterišku solidarumu ir pajusti, ką reiškia gauti keptuve per galvą“.

Išsiaiškinti jos silpnąsias ir stipriąsias puses.

Kiekvienas žmogus turi pliusų ir minusų. Mes gerai jaučiamės su tais, kurių silpnybės mums netrukdo. Dažnai mes jų net nepastebime, ypač jei esame apakinti meilės. Tačiau vertėtų atkreipti dėmesį...

Galima papasakoti vyrui apie jūsų varžovės trūkumus, juos dar padidinę, kad jis suprastų, kad būtų nedovanotina klaida iškeisti jus į ją. Tai, aišku, ne pats delikačiausias poelgis, bet ir ji su jumis nesielgia garbingai flirtuodama su svetimu vyru.

Kita vertus, varžovės privalumai padės suprasti, ko jums trūksta ir padirbėti ta linkme. Aišku, neįmanoma pakeisti kojų ilgio ar veido bruožų. Tačiau įmanoma padirbėti gerinant savo figūrą, įpročius, charakterį. Įsivaizduokite, kad jūsų varžovės gerąsias savybes mylimasis pastebės jumyse, prieš tai atkreipęs dėmesį į jos trūkumus.

Kaip tai padaryti? Galima, lyg tarp kitko, užmegzti pokalbį apie pažįstamą varžovės draugę ir papasakoti neva jos istoriją, kaip jūsų varžovė nešvarias vyro kojines padėdavo jam po pagalve, kad jis nemėtytų ant grindų. Ir ištiesti jam švarias kojines. Jis apstulbs, o jei ne, sunerims, kad jums žinomos tokios smulkmenos apie jo simpatiją.

Įvertinkite save

Objektyviai ir griežtai įvertinkite save iš visų pusių. Negailėkite sau kritikos, bet ir neplakite savęs pernelyg griežtai. Jei sunku tai padaryti, paklauskite artimųjų, dar geriau vaikų, nes jie retai meluoja. Kartais labai naudinga pasižiūrėti į save iš šalies – kartais atsiveria tokie klodai, kad jums ir nesisapnavo.

Tarp kitko, toks kritiškas savęs įvertinimas gali pakoreguoti santykius ir su mylimuoju, ir su kitais žmonėmis. Kai kada įdėmus žvilgsnis į save padeda padaryti tikrus atradimus. Nesistebėkite, jei atrasite savyje kokių nors paslėptų talentų, apie kuriuos anksčiau nė neįtarėte.

Mokėkite pristatyti save

Suradusios savo trūkumus ir privalumus padirbėkite su jais, pasistenkite pabrėžti ar sumažinti. Pabandykite pasiekti, kad teigiami bruožai taptų labiau pastebimi, o neigiami – niekam nematomi. Tai padės jums sužibėti.

Peržiūrėkite, ko trūksta santykiams

Juk yra kažkas, ko jūsų širdies draugas ieško kitur. Akcentuokite tai, kas tarp jūsų buvo gero ir įsimenančio. Pasistenkite atgaivinti senuosius jausmus. Galbūt jums vėl reikia užsiimti seksu lifte ar nueiti kartu į futbolą.

Kada paskutinį kartą kalbėjotės apie jo problemas? Ar žinote, apie ką jis svajoja? Ar esate švelni jam, atidi? Dovanojate ką nors? Ar neatsisakote mylėtis? Kada paskutinį kartą vilkėjote seksualius apatinius? Ar ne per daug kritikuojate jį ir jo nesėkmes?

Išanalizavusi visas esamos ar menamos neištikimybės aplinkybes, jūs galite imtis veikti. Nereikėtų to daryti pernelyg akivaizdžiai. Kaip ten bebūtų, jūs turite nenuginčijamą pranašumą prieš varžovę – jūs šalia savo mylimojo ir pažįstate jį kaip nuluptą, suprantate jį geriau nei kiti. Galų gale jūs turite būti gudresnė už savo nepatyrusią varžovę.

Kovokite su ja jos pačios metodais

Aišku, neturite kovoti kumščiais, galima tisiog įveikti ją tuo, kas jums geriausiai sekasi.

Surenkite pasirodymą

Papasakokite savo širdies draugui, kad matėte varžovę prieš keletą dienų seksualaus vyruko draugijoje – jie kalbėjosi apsikabinę. Kuo įtikinamesnis bus jūsų pasakojimas, tuo geriau.

Suvaidinkite situaciją

Sutikusi varžovę papasakokite jai, kad jūs su vyru mėgstate seksą trise. Tai padeda sužadinti jausmus, paįvairina santykius. Pasiūlykite jai sudalyvauti, juk ji taip patinka jūsų sutuoktiniui. Tačiau iš pradžių paprašykite atnešti pažymą, kad neserga venerrine liga, dar galite užsiminti, kad, galimas daiktas, prie jūsų prisijungs ir ketvirtas žmogus.

Visos šios priemonės prasmingos, jei jums brangūs šie santykiai ir jūs norite išsaugoti meilę. Jei jūsų vyras neištikimas, jis jūsų nemyli. Geriau dovanokite meilę tam, kuris iš tikro jus mylės, vertins. Nereikėtų puoselėti tuščių vilčių, jei nebėra nieko bendro. Ir tada jūs tai, kuri nuviliojo jūsų vyrą, galėsite pasakyti: ,,Tu man ne varžovė, tu mano gelbėtoja“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)