Woman.ru skaitytojams buvo užduotas paprastas klausimas: „Kaip vertinate įvairių zodiako ženklų atstovų sugebėjimus lovoje“.

Paaiškėjo štai kas.

Dažniausiai iškrypėliais lovos reikaluose mūsų skaitytojos įvardijo vyrus, gimusius po Mergelės, Šaulio, Vandenio, Avino ir Žuvų ženklu (visi jie surinko po 4 proc. moterų ir merginų balsų) (apklausoje iš viso dalyvavo 9 tūkst. dailiosios lyties atstovių). Likę Zodiako ženklai surinko po mažiau nei 3 proc. balsų.

Pačiais švelniausiais lovoje (kartais pernelyg švelniais) moterys įvardijo Vėžius. Specialistų šis atradimas pernelyg nenustebino, nes romantikos perkrova šio ženklo vyrams gana būdinga. Taip pat panašu, kad daug saldžių erotinių romanų perskaitė ir nemenka dalis po Žuvų ir Dvynių ženklais gimusių vyriškių (taip mano po 5 proc. apklaustųjų moterų ir merginų).

Vien apie save ir savo poreikius sekso metu labai daug galvoja po Avino ženklu gimę vyrai. Toks elgesys taip pat būdingas Liūtams. Nuspėjamieji Dvyniai, pragmatiškieji Ožiaragiai ir Šauliai taip pat linkę iš gyvenimo imti viską, ką jis pasiūlo, ir nieko neduoti mainais. Taigi net 9 proc. apklaustųjų moterų pripažino, jog jų partneriai, gimę po ką tik išvardytais penkiais Zodiako ženklais, lovoje mieliau ima, o ne duota.

Ir nuobodu, ir liūdna...

Siūlome į lovą pasiimti moteriškų žurnalų, planšetinį kompiuterį, mobilųjį telefoną. Kitais žodžiais tariant, jums pravers bet kuri nuobodulio vaikymo priemonė (blogiausiu atveju žurnalu galėsite pridengti burną, kai beprotiškai užsinorės nusižiovauti). Kada reikia imtis tokių priemonių? O gi tada, jei ketinate į namus parsivesti po Mergelės ženklu gimusį vyrą (taip mano net 17 proc. apklaustųjų), Svarstykles (tokią nuomonę išsakė 13 proc. apklaustųjų), Dvynį ar Vėžį (po 12 proc. balsų).

Pernelyg grubiais mūsų skaitytojos įvardijo Avinus (intymios akimirkos su tokiu vyru malonių prisiminimų nepaliko 5 proc. apklaustųjų). Po 3 proc. moterų išsakė nepasitenkinimą romanu su Liūtu, Dvyniu, Skorpionu ir Ožiaragiu. Kaip į šį grubiai lovoje besielgiančių vyrų sąrašą pateko romantiškieji Vėžiai, prieš tai atsidūrę ir „pernelyg švelnių“ meilužių sąraše, mes nežinome, tačiau dėl viso pikto pripažįstame, jog Vėžių būna labai įvairių. Vis dėl to viliamės, jog po minėtaisiais zodiako ženklais gimę vyrai nemano, jog moterims patinka būtų surakinamoms antrankiais ir plakamoms (kad iš švelniai) odiniais botagėliais.

Net 17 proc. apklausoje dalyvavusių Woman.ru skaitytojų prisipažino: seksas su Dvyniais vyrais buvo šiaip sau. Antroje kategorijos „nei mėsa, nei žuvis“ vietoje atsidūrė Šauliai, Vandeniai ir Mergelės.

„Trumpų distancijų bėgikais“ sekse moterys įvardijo Dvynius, Avinus ir Šaulius. 7 proc. apklausoje dalyvavusių moterų pripažino, jog vyrai, gimę po šiais Zodiako ženklais, sekso maratonams visai netinkami, nes visada pernelyg skuba į finišą.

O dabar – apie geriausią seksą moters gyvenime.

Aidint trimitams, pristatome jums turbūt labiausiai lauktą kategoriją „geriausias seksas mano gyvenime“ ! Ir apdovanojimas atitenka... Jaučiams. Už juos balsavo 66 proc. apklausoje dalyvavusių dailiosios lyties atstovių. 64 proc. balsų surinko vyrai Skorpionai... Trečioji vieta pačiame garbiausiame sąraše atiteko Ožiaragiams – už juos balsavo 63 proc. dailiosios lyties atstovių. Mažiausiai balsų šioje kategorijoje (50 proc.) surinko po Mergelės ženklu gimę stipriosios lyties atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (455)