„Demonstruodama šiuos drabužius iš šokolado labiausiai bijau, kad šokoladas nukris arba sulūš į gabalėlius. Tada būtų sunaikintas visas originalus dizainas“, – baiminosi manekenė Yu Menxian.

„Dėvėdama šiuos drabužius jaučiu didžiulį norą juos suvalgyti. O pati geriausia demonstravimo ant podiumo dalis – tirštas šokolado aromatas. Tai intuityviausias būdas perduoti šią džiaugsmingą nuotaiką publikai“, – dalijosi įspūdžiais šokoladinius drabužius demonstravusi manekenė Zhang Xiaoxiao.
Nemenka užduotis teko ir netradicinei užduočiai pasiryžusiems mados dizaineriams – kaip realiai sukurti elegantiškus gardaus skanėsto dėvimus drabužius? Kaip sujungti audinį ir smaližių svajonę?
„Manau, sunkiausia dalis, naudojant šokoladą kaip medžiagą drabužiams, yra techninė. Juk šokoladas apskritai nėra skirtas gaminti iš jo aprangą. Taigi sudėtingiausia yra pritvirtinti šokoladą prie audinio“, – kalbėjo šokoladinių drabužių dizainerė Tina Fu.
Tai jau antrasis Šanchajuje vykęs šokolado mados šou. Pirmasis surengtas 2011-jų gruodį. Šiuo renginių paminėtas „Pasaulinės šokolado stebuklų šalies“ parko atidarymas, kuriame eksponuojama gausybė kūrinių iš šokolado.