Seksologas padeda vyrams ir moterims sprendžiant įvairiais seksualinio pobūdžio psichologines problemas, taip pat padeda diagnozuoti ir išgydyti įvairius seksualinius sutrikimus. Seksologijos mokslas tiria žmogaus seksualumą ir bet kokius seksualinio aktyvumo sutrikimus.

Jums derėtų praverti seksologo duris, jeigu:

1. Pačios sau pasirašėte nuosprendį: frigidiškumas. Jeigu mylintis niekaip nepavyksta pasiekti orgazmo, moterys į seksologą dažniausiai kreipiasi sakydamos: „Esu frigidiška“. Tačiau ši diagnozė pasitvirtina tik 95 proc. iš visų tokių atvejų – likusieji tėra moteriškas įsikalbėjimas. Seksologasgydytojas, padėsiantis jums atrasti orgazmo džiaugsmą vien žodžių terapija.

2. Bijote savo seksualinių fantazijų. Moterys linkusios perdėti tam tikrų situacijų baisumą. Jeigu viena moteris paslapčia svajoja apie meilės žaidimus su kita dailiosios lyties atstove, seksologas jai gali paaiškinti, kodėl tokių dalykų trokšti yra visai normalu ir kankintis, jog galbūt esate lesbietė, tikrai neverta. Taigi seksologas yra tas asmuo, kuris suprantamai jums gali paaiškinti, ką reiškia viena ar kita jūsų seksualinė fantazija.

3. Seksui jums būtinas vienas ar kitas daiktas. Na, niekaip nepavyksta susijaudinti be kokio nors sekso žaisliuko ar kito objekto ir viskas... Taip pat seksologo duris vertėtų praverti ir tuo atveju, jeigu mylėtis norite tik viena vienintele poza. Gydytojas padės išsiaiškinti, kur slypi tokių problemų priežastys.

4. Ieškote pagalbos, kaip sugrąžinti aistrą jūsų santykiams su antrąja puse. Moteris tarsi ir norėtų pagardinti prieskoniais savo ir mylimo vyro bendrą būtį, tačiau tuo pačiu nežino, kaip tai geriausiai padaryti. Tokiais momentais aukso vertę įgyja seksologo patarimai.

5. Norite išmokti naudotis savo seksualumu. Jūs graži, geidžiama, seksuali, tačiau vieniša. Kodėl? Šis klausimas greičiausiai kamuoja ne tik visus aplinkui, bet ir jus pačią. Seksologas gali padėti ir tokiais atvejais.

6. Vyras jūsų nebegeidžia. Jis prisiekinėja jus mylįs visa širdimi, tačiau jūs nebesimylite, nes jam nepavyksta. Ši problema itin aktuali žmonėms, kartu pragyvenusiems daugiau nei 15 metų.

7. Jūs nežinote, kaip atnaujinti seksualinį gyvenimą po gimdymo. Dabar esate mama, taigi aistros apakinta liūte virsti vis sunkiau. Kaip ir toliau savo išrinktajam kelti geismą? Tokios problemos taip pat sprendžiamos už seksologo kabineto durų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)