Klaida Nr.1: Nesibjaurėkite

Dauguma žmonių pajunta stipriausius orgazmus tik oralinio sekso būdu. Turint tai omenyje, tiesiog neatleistina atsisakyti padaryti oralinį savo partneriui. Moterys, kurios atsitraukia per penkis metrus, jei vos lašelis spermos užtyška ant jų kūno, neturėtų pykti, jei bus įtrauktos į „Merginos, su kuriomis nebemiegosiu gyvenime“ sąrašą. Kaip užvesite vyrą, jeigu jis matys jūsų surauktą nosį, artėjančią prie jo penio, ir „fu“ išraišką veide?..

Pasitaisykite

Jeigu nerimaujate dėl jo ar jūsų kvapo, ant jo šokite iškart po dušo. Tenkinimo oraliniu būdu problemas spręskite valdydama situaciją iš savo užimamoms pozicijos.

Klaida Nr.2: Eksperimentavimo baimė

Jūsų partneris norėtų jus matyti apsirengusią tarnaitės kostiumu? O gal norėtų, kad išlaižytumėte uogienę iš jo bambos? Atsispirkite nevalingai reakcijai, ir vietoje „iš kokios planetos tu atkeliavęs“, rimtai apsvarstykite šį pasiūlymą. Visi esame skirtingi, ir jeigu jį tai užveda, kodėl gi nesuteikus malonumo? Koks skirtumas, jei „normaliai“ visuomenei to nereikia ar jie to nenori?

Kol niekas nėra fiziškai ar morališkai įskaudintas ir tai nepavirsta reikiamybe (tuomet tai tampa fetišu), siekite tapti sveikai nuotykius mėgstanti „Sutinku su bet kuo“ mergina. Niekas taip greitai nenumarina seksualinio gyvenimo kaip partneris, atsisakantis išeiti iš savo seksualinio komforto zonos.

Jeigu kas kartą atmesite jo pasiūlymus išbandyti kažką naujo, jis gali suprasti, kad jo malonumai ir poreikiai jums nėra svarbūs. Bent kartą pasmerkite jo pasiūlymą nuveikti kažką „blogo“ ar „šokiruojančio“ ir pamatysite, kaip jis niekuomet nebepasiūlys išbandyti kažko bent jau šiek tiek įdomesnio.

Pasitaisykite

Tarkite sau: „Jeigu neturiu rimtų moralinių priežasčių atsisakyti to, ką mano partneris siūlo pabandyti, o man tai tiesiog ne prie širdies, aš tai išbandysiu.“ Tačiau jeigu jūs verčiau atsisėsite į dantų gydytojo kėdę nei išbandysite tai, ką jums siūlo jūsų partneris, pabandykite sukurti tai, ką jis siūlo, įvesdamos naujas taisykles. Arba tiesiog pasiūlykite kitą idėją.

Klaida Nr.3: Savo kūno nepažinojimas

Dauguma moterų pirmąjį orgazmą patiria tuomet, kai save stimuliuoja, mat, priešingai vyrams, mums kelias link orgazmo nėra paprastas. Kai jis bando sukontroliuoti gėdingą ekspromtinę erekciją traukinyje ar beviltiškai bando skaičiuoti atgal nuo 500, kad „nebaigtų“ klasėje, merginos viską daro atvirkščiai. Mes užsirakiname kambaryje pritemdytomis šviesomis ir bandome išsiaiškinti, kurį mygtuką „spausti“, ką daryti, kad ką nors pajustumėme, vildamosi, kad mūsų buto draugė neįsiverš ne laiku į kambarį.

Erzina? Taip. Tačiau visiškai verta: 95 procentai besimasturbuojančių moterų taip gali pajusti orgazmą. Tiesą sakant, jeigu niekuomet nesimasturbavote, gali būti, kad niekuomet nesate patyrusi orgazmo.

Pasitaisykite

Jeigu nejaučiate orgazmų taip dažnai, kaip norėtumėte, įdėkite pastangų bandydamos išsiaiškinti, kodėl. Išbandykite įvairius masturbavimosi būdus – taip rasite bent vieną, kuris visada padeda pasiekti orgazmą ir tinka jūsų partneriui. Būkite dėmesingos sau sekso metu – jauskite, kas jums patinka ir kas ne itin malonu.

Prisiminkite buvusius aktus, mylimuosius ar seksualines fantazijas, taip galvoje susikursite aiškią, individualaus atsako į seksą sistemą. Svarbiausia, atmeskite bet absurdiškus lūkesčius, kuriais savo seksualiniame gyvenime neprivalote užsiimti.

Mes dažnai esame linkę manyti, kad geras seksas stebuklingai „nutinka“. Tačiau tiesa yra ta, kad po šešerių metų poroje nebūsite taip ištroškę aistros kaip po pirmų šešių savaičių nuo jūsų susipažinimo.

Kodėl mes suvokiame ir pripažįstame, kad mūsų kūnai ir veidai metams bėgant susens, todėl reikia įdėti pastangų norint atrodyti gražiai, tačiau manome, kad seksualinis gyvenimas ir meilė nereikalauja jokių pastangų iš abiejų pusių? Supraskite, kad jums reikia įdėti pastangų – taip išvysite ilgalaikius rezultatus.

Klaida Nr.4: Niekuomet neprisiimate atsakomybės

Jeigu niekuomet nesiimate iniciatyvos seksui, tikrai praleidžiate puikią progą. Valdžia gali labai jaudinti ir nieko nėra seksualiau nei pačiai atsegti kelnių užtrauktuką ir paišdykauti su juo. Sekso inicijavimas, ypač tuomet, kai tai jums nėra įprasta, užveda net ir pačius tingiausius libido. Jūs apsvaigsite būdamos valdžioje, o jūsų partneris bus maloniai užkluptas nepasirengęs.

Pasitaisykite

Ženkite pirmą žingsnį kiek tik įmanoma dažniau, netgi mylėkitės tuomet, kai nelabai to norite. Žmonės yra valdomi įpročių: mūsų kūnai siekia rutinos, nes taip paprasčiau gyventi šiame sudėtingame pasaulyje. Kasdien po pietų suvalgykite vaflių, ir po trijų keturių dienų vaflių valgymas taps įpročiu. Jūsų organizmas lauks saldžiųjų angliavandenių antplūdžio (o jūsų šlaunys didės ir didės, tačiau čia jau kita tema).

Sukurdamos geismo ciklą ir reguliariai patirdamos orgazmą, savo organizmą pripratinsite prie reguliaraus sekso. Verta priversti save mylėtis, kai to ne itin norite, dėl tikrai geros priežasties – dėl stabilaus libido.

Klaida Nr.5: Greitai susigėstate

Mes visi tai patyrėme. Vieną akimirką jūs dejuojate ir aimanuojate dėl nepažaboto geidulio, kai kitą akimirką išgirstate, tarkime, ne tokį erotišką garsą? Arba kuriai iš mūsų neteko įjungti šviesų ir pamatyti, kad „raudonoji armija“ nusprendė ateiti anksčiau, o lova atrodo kaip mūšio laukas?

O galbūt jūs nenusivalėte makiažo ir lovoje staiga nukrito jūsų dirbtinės blakstienos?

Pasitaisykite

Ne veltui yra daug gėdingų, tačiau labai juokingų istorijų apie seksą. Mes atsiduriame artimose ir pakankamai intymiose situacijose. Tai reiškia, kad praktiškai negalite nieko nuslėpti. Egzistuoja gausybė galimų kuriozinių situacijų, kad norint jų visų išvengti ir visad atrodyti daliai ir „kietai“, reikėtų vengti buvimo viename kambaryje. Todėl tiesiog dabar meskite šią mintį iš galvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (628)