Santuoka, šeima

Šios temos tam tikra prasme slaptos, kadangi jos - tik apie jūsų šeimą. Ypač jei yra problemų. Ir net jei viskas gerai, nereikėtų girtis netekėjusiai draugei savo puikiais santykiais, dovanomis, įsigytais daiktais, nesigirkite vaikais, jei ji jų neturi, ir taip toliau. Atsižvelkite į jos jausmus.

Jei esate jautri ir taktiška, jums ir pačiai bus nemalonu nuliūdinti savo draugę ir sukelti jai nevalingą pavydą bei nevykėlės jausmą. Juk kad ir kaip ji jus mylėtų ir džiaugtųsi dėl jūsų, jos pačios nesėkmės gali pasirodyti dar didesnės, palyginus su jūsų sėkme. Jei jau taip trokštate pasigirti, būkite kuklesnė.

Yra moterų, kurioms patinka su draugėmis aptarinėti vyro trūkumus, jo silpnybes, šeimynines problemas. Nešdamos šiukšles iš namų, jos namų nedaro švaresniais, o tik labiau suteršia. Dar labiau pagražindamos vyro trūkumus, jos gal ir susilaukia dar daugiau užuojautos, tačiau tuo pačiu užkrauna sau ir savo šeimai problemų bei bėdų.

Viena draugė pasakojo apie savo problemišką vyrą tik gerus dalykus, nors visi žinojo, kad jis ir dykaduonis, ir neištikimas, ir išgeriantis. Tuomet tik ja stebėjomės ir gūžčiojome pečiais. Tačiau praėjo laikas, kitos išsiskyrė su savo teigiamais vyrais, o ji iš savojo netikėlio išsiaugino puikų namų šeimininką ir gerą tėvą. Tik savo tikėjimu jo stipriosiomis pusėmis ir gerais žodžiais. Galima sakyti, užprogramavo jį teigiamam asmenybės augimui.

Seksas

Užsiveria miegamojo durys, ir viskas, kas už jų, lieka tik tarp jūsų. Jei to nesuprantate, galite susidurti su anekdotine situacija, kai jūsų draugė, žinodama intymias jūsų gyvenimo smulkmenas, staiga netyčia ar tyčia jas paviešina arba gelia jums į skaudžią vietą.

Pavyzdžiui, galite jos paklausti, kodėl ji su niekuo nesusitikinėja. O ji atsakys, kad bijosi, kad nesutiktų tokio pat kvailio (impotento, idioto) kaip kad jūsų vyras. Sutikite, labai nemalonu tai išgirsti iš draugės, net jei pati ne kartą taip atsiliepėte apie savo vyrą. Dar blogiau, jei ji leis jam suprasti, kad nutuokia apie intymius judviejų gyvenimo klausimus. Kaip nors ne taip pažiūrės arba nusišypsos, dviprasmiškai pajuokaus. Už savo atvirumą galite sumokėti ne tik santykiais su vyru, bet ir jo potencija. Juk ši sfera vyrams kur kas svarbesnė nei moterims.

Verslas ir karjera

Išbandymai sėkme - vieni pačių baisiausių draugystės išbandymų. Žinoma, jums norisi pasidalinti su drauge savo karjeros sėkme, susilaukti jos pagyrimų, o gal patarimų. Dalijatės savo planais, ketinimais. O paskui jie neišsipildo. „Draugė nužiūrėjo“, - galvojate ir esate ne visai teisi. Nes kalta čia ne draugė, o jūsų smegenys, kurios, kaip išsiaiškino mokslininkai, neskiria užmojo ir jau įvykusio fakto. Vos tik pasigirsite tuo, kas dar nepasiekta, kaip jūsų smegenys pamanys, kad tai jau įvyko, ir nevers mūsų siekti tikslo. Taigi geriau nesidalykite su drauge savo planais.

Jei jums sekasi, o jūsų draugei ne, nekritikuokite jos už neveiklumą ar tinginystę ir nepabrėžkite savo šaunumo - geriau padėkite jai pasiekti tokių pat laimėjimų. Jei ji tingi ar nepasitiki savimi - paskatinkite, pakelkite nuo sofos, pagirkite, raskite jos talentų, potencialių galimybių, praeities laimėjimų, kurie ją įkvėptų siekti naujų.

Džiaukitės jos mažomis pergalėmis ir visa širdimi žavėkitės dideliais pasiekimais. Galima juos net kiek hiperbolizuoti, kad ji patikėtų savimi. Draugė bus dėkinga už jūsų pagalbą. Jūsų konkurencija virs linksmu žaidimu, kuris dar labiau sustiprins draugystę. Ir tuomet galėsite drąsiai pasakoti apie savo pasiekimus, nebijodama jos užgauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)