4 porcijos

Produktai:

8 putpelių kiaušiniai,
2 anties krūtinėlės filė,
100 g sūrio,
100 g salotų,
2 pomidorai,
1 raudona paprika,
1 prinokęs avokadas,
1 sauja bazilikų,
1 sauja petražolių.

Užpilui:

3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas garstyčių grūdelių,
1 šaukštas vyno acto,
1 šaukštelis skysto medaus,
1 šaukštas citrinos sulčių.

Kaip gaminti:

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštus ir sutrinkite šakute. Anties filė išvirkite, atvėsinkite iki kambario temperatūros. Avokadą nulupkite, išimkite kaulą. Išimkite iš paprikos sėkleles.

Sūrį, anties filė, avokadą ir papriką supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite ir suberkite į salotų dubenį.

Ten pat suberkite kiaušinius, sūrio, anties filė, avokado ir paprikos kubelius, supjaustytus pomidorus, susmulkintus bazilikus ir petražoles. Išmaišykite visus komponentus, užliekite užpilu ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją