Dovanos dydis, be abejo, visų pirma priklauso nuo jūsų piniginės storio. Bene paprasčiausia, tačiau sykiu ir banaliausia dovana – oro gaiviklis. Kaip žinia, jų būna įvairių rūšių, o kainos svyruoja nuo kelių iki keliasdešimties litų. Tačiau tokią dovaną geriau teikti gerai pažįstamam žmogui – nepatinkantis kvapas tik erzins ar net sukels alerginę reakciją.

Jei galite sau leisti nupirkti brangesnę dovaną, tiktų automobilinis dulkių siurblys. Esama tokių prietaisų, kuriais galima išvalyti visą sąloną – tiek drėgnu, tiek sausu būdu. Automobiliniu dulkių siurbliu saloną bus galima valyti tiek kelyje, tiek stovėjimo aikštelėje – jo nereikia įjungti į elektros tinklą.

Nebloga dovana automobilių mylėtojui – sėdynės užtiesalas su masažuokliu ar šildytuvu. Visada galėsite būti tikras ar tikra, kad jums brangus žmogus kelyje nesušals ir bus sveikas.

Jei vairuotojas – mėgėjas paplepėti mobiliuoju telefonu ir dar neturi laisvų rankų įrangos – šis technikos stebuklas jam taps puikia Kalėdų dovana. Juolab kad baudos už kalbėjimą mobiliuoju važiuojant pastaruoju metu gerokai patuština „plepučių“ pinigines.

Dar viena nebloga dovana automobilių mylėtojui galėtų tapti GPS navigatorius. Su juo jums brangus žmogus galės saugiai bei patogiai važinėti ne tik Lietuvos, bet ir visos Europos keliais.

Be išvardintųjų dovanų, dar galite paieškoti vienokio ar kitokio aksesuaro automobiliui. Galbūt dar spėtumėte nupirkti odinę salono detalę, kilimėlį, vairo užvalkalą ar šiaip kokią smulkmeną. Svarbu, kad Kalėdų dovana būtų miela bei naudinga ir po švenčių ilgam nenukeliautų į tolimiausią garažo ar sandėliuko kamputį...