„Daugiau nei aštuoniolika metų dirbau ne pelno sektoriuje – Lietuvos laisvosios rinkos institute. Tai mano namai ir mano širdis – Institute užaugau. Taip pat du metus buvau politinio pasitikėjimo valstybės tarnautoja, penkerius metus buvau Lietuvos banko valdybos narė, po kelis mėnesius dirbau privačioje ir savivaldybės akcinėje bendrovėje. Su laisvosios rinkos idėjomis nesiskirsiu, tačiau dabar noriu išmėginti savarankišką nepriklausomos ekspertės veiklą. Institute sukaupiau tiek žinių ir įgūdžių, kad nekantrauju pasidalinti, matau tam didelį poreikį“, – sako R.Vainienė.

R. Vainienė su pertraukomis LLRI dirbo nuo pat jo įkūrimo 1990 metais iki dabar. Nuo 1999 metų ji vadovavo ekspertų komandai, tapo viceprezidente, o 2008 metais visuotinio susirinkimo buvo išrinkta prezidente. Nuo 2011 metų R. Vainienė LLRI ėjo specialiosios ekspertės pareigas.

LLRI prezidentas Žilvinas Šilėnas nurodo, kad po švenčių institutą papildys trys nauji nariai.

Institutas skaičiuoja jau dvidešimt trečius gyvavimo metus. LLRI remia privatūs asmenys, įmonės, tarptautiniai fondai ir organizacijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)