Klausimas.
Kokie maudymosi kostiumėliai bus madingi šią vasarą?

Atsakymas. Šią vasarą bus madingi 3- jų tipų maudymosi kostiumėliai:

1. Madingas 40-ųjų – 50-ųjų retro laikų stilius (šortukai); marginti audiniai, gėlės, taškeliai, langeliai, aplikacijos, animaciniai motyvai, įvairūs raštai, raukinukai, kaspinėliai ir pan.

2. Labai ramių pastelinių spalvų ir lengvų audinių maudymosi kostiumėliai. Itin seksualūs - matinių ir blizgių audinių kostiumėliai, pabrėžiantys kūno linijas. Atrodysite ne tik madinga, bet ir puikiai jausitės, ryšėdama ant klubų įvairaus dydžio skaras, skirtas paplūdimiui.

3. Galite rinktis sportinio stiliaus maudymosi kostiumėlį su raišteliais, asimetrinėmis detalėmis bei pasikartojančiais raštų motyvais. Madingi tiek ištisiniai, tiek ir atskiri maudymosi kostiumėliai.

Tačiau iš gausybės pasiūlos turėtumėte atsirinkti tokį kostiumėlį, kuris paslėptų figūros trūkumus ir išryškintų privalumus.

Klausimas. Prie ko derinti akinius? Ar tinka nešioti žiemą užtamsintus akinius? Kokios stiklų spalvos dabar madingos?

Atsakymas. Šį aksesuarą reikėtų derinti prie drabužių stiliaus, veido formos, netgi – prie nuotaikos. Akiniai – svarbi detalė, kuri gali padėti susikurti individualų stilių. Užtamsintus akinius tinka nešioti visada, kada tik šviečia saulė, taip pat ir žiemą.

Artėjantį pavasario - vasaros sezoną saulės akinių madoje akcentuojamas individualus stilius. Siūlyčiau šį sezoną įsigyti keletą porų skirtingo stiliaus akinių. Juos derindama nesunkiai susikursite griežtą dalykinį stilių, o vykdama poilsiauti ar išsiruošusi pramogauti nustebinsite ekscentriškais akiniais ir žaismingu stiliumi. Juo labiau, kad šį sezoną vyraus 6 - 7-ojo dešimtmečio akinių mados.

Masyvūs, ekscentriški akinių rėmai – iškart krentanti į akį naujovė.

2005 m. akinių rėmelių spalvos: ruda, klasikinė juoda, auksinė, alavo, oranžinė. Stiklų dominuoja pilka, oranžinė, ruda, gintaro, išblukinta pilka spalva. Įdomūs bei madingi pastelinių tonų akiniai su Swarovski kristaliukų inkrustacijomis, o taip pat - 1980-ųjų vientiso stiklo akiniai.

Klausimas. Kokios spalvos vyrams madingos ateinantį – pavasario –vasaros ir dar kitą – rudens-žiemos sezoną? Ar madinga bus šokoladinė spalva ir velvetinis audinys, nes noriu įsigyti striukę, kurią jau esu nusižiūrėjęs.

Atsakymas. 2005-ųjų pavasarį – vasarą ramios pastelinės spalvos maišomos su ekspresyviai arogantiškomis. Neapsiriksite derindami rusvus, rudus, šokolado, žemės tono, smėlio, kūno atspalvius su žalia spalva. Aktuali žalios spalvos energija ir turtingumas; mėtos, laimo, alyvuogės atspalviai.

Šaltų spalvų skalę geriausiai atspindi blizgūs metalai tokie kaip sidabras, aliuminis, plienas. Galiausiai – ryškių spalvų kontrastai: žydra, oranžinė, purpurinė ir būtinai balta.

Madingiausi ateinančio sezono audiniai įkvėpti gamtos. Jiems būdinga besiūliai kontūrai, organinė struktūra, elastingas siuvinėjimas. Dominuoja natūralūs pluoštai: medvilnė, linas, vilna, tvidas, džersis, kašmyras ir melanžas, madingas minkštas velvetas.

Ypač madingi faktūriniai audiniai, raštai, megztos detalės. Atkreipkite dėmesį į įvairius augalinius motyvus, dryžius, geometrinius ornamentus, langelius.

Natūralūs audiniai jungiami su blizgiais ir išgaunamas subtilus spindesys. Taip pat siūlomi ganėtinai santūrūs klasikiniai audinių bei spalvų deriniai.

Ateinantį rudens – žiemos sezoną spalvos išliks panašios, galimos kitos jų kombinacijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją