„B-Max“ „Autobest“ finale surinko 830 balų. Antroje vietoje likęs „Škoda Rapid“ gavo 736 balus, trečią vietą užėmęs „Peugeot 301“ – 662 balus. Į penketuką taip pat pateko „Fiat 500 L“ (638 balai) ir „Dacia Lodgy“ (636 balai).

„B-Max“ yra puikus, išmanus naujas automobilis. Jis pirmasis, neturintis šoninių durų statramsčių. „B-Max“ yra įrodymas, kad toks patrauklus automobilis gali kainuoti palyginti nedaug“, - komentavo „Autobest“ apdovanojimų prezidentas Ilja Seliktaras.

„Autobest” komisiją sudaro žurnalistai iš Bulgarijos, Čekijos, Kipro, Kroatijos, Buvusios Jugoslavijos Respublikos, Makedonijos, Graikijos, Vengrijos, Lenkijos, Rumunijos, Rusijos, Serbijos, Slovakijos, Slovėnijos, Turkijos ir Ukrainos. Vertinama 13 skirtingų automobilio parametrų, įskaitant kainą, degalų vartojimą ir dizainą. Septyni iš 15 komisijos narių Rumunijoje gaminam „B-Max“ skyrė pirmąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)