Kokia ateitis jūsų laukia, priklauso tik nuo jūsų, nuo to, kaip gyvensite 2013 metais Gyvatės metais. Svarbiausia bus suprasti, jog permainos yra neišvengiamos, vaikytis praeities vaiduoklių yra beprasmiška, o kartais – netgi pavojinga. Reikia judėti į priekį, vadovaujantis įsitikinimu, jog viskas tik į gera.

Likimo linija

Gyvenimas nesiliaus jūsų stebinęs – ir tai taip nuostabu! Vos tik Svarstyklės ima nuobodžiauti, pernelyg įsijaučia į rutiną, likimas nusprendžia viską apversti aukštyn kojomis. Taigi kai kurių šio ženklo atstovių 2013 metais laukia gyvenamosios vietos keitimas (gali būti, jog teks persikelti net į kitą miestą ar net šalį). Taip gali įvykti dėl šeimyninių priežasčių, galbūt jums kitur pasiūlys tiesiog tobulą darbą, o gal tiesiog užeis noras pakeisti aplinką.

Tik jokiais būdais tokio atsakingo sprendimo nepriimkite spontaniškai - juk vienaip ar kitaip nuo šio sprendimo priklauso jūsų ateitis. Po pasaulį pasidairyti ir save parodyti jūs 2013 metais galėsite ir nekeisdamos gyvenamosios vietos, progų tikrai netrūks.

Daugumai Svarstyklių ženklo atstovių ir atstovų Gyvatės metais nusimato nemažai komandiruočių (dauguma jų bus į užsienį), išvykų šeimos reikalais ir malonių kelionių su bičiuliais ir pačiais artimiausiais žmonėmis.

Nebijokite pakilti nuo savo minkštos ir patogios kėdės, žinokite: visi įdomūs dalykai gyvenime 2013 metais jūsų laukia už namų sienų, tad nesiožiuokite ir bent trumpam išsižadėkite patogaus sėslumo. Kai kurios Svarstyklės susiras patikimų draugų ar užmegs daug žadančių verslo ryšių, kitos sulauks dėmesio vertų dalykinių pasiūlymų , dar kitos – sutiks savo gyvenimo meilę.

Dar viena itin įdomi detalė: 2013 metai Svarstyklėms bus moteriški metai. Po šiuo ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės galės Gyvatės metais atsiskleisti visu grožiu. Būtent jų ir laukia didžiausia sėkmė.

Po Svarstyklių ženklu gimusios moterys ir merginos 2013 metais sėkmingai kils karjeros laiptais, galės pradėti savo verslą, kurti laimingą asmeninį gyvenimą. Po Svarstyklių ženklu gimusiems stipriosios lyties atstovams taip pat neblogai seksis, tačiau tik tada, kai jie pasikliaus moteriška išmintimi bei nuojauta – kitais žodžiais tariant, dažnai klausys mamos, sutuoktinės, sesers, draugės, o gal net ir viršininkės.

Nevertėtų baimintis patekti po aukštakulnio padu – Svarstyklių vyrams tai tikrai negresia. Kartais įsiklausyti į moterų ir merginų patarimus tikrai verta – šį faktą Gyvatė 2013 metais jums ne kartą įrodys. Galimas ir kitas variantas: ugdykite vadinamąsias moteriškas savybes – švelnumą, jautrumą, lankstumą ir gudrumą. Kurį kelią pasirinksite, priklauso tik nuo jūsų.

Veiksmingiausias sėkmės 2013 metais garantas – nesibaigianti smegenų treniruotė. Tik nereikia tokių paikų atsikalbinėjimų kaip „jau nebe tas amžius“, „neturiu laiko“ ir t.t. Niekas ir nesako, kad jums reiks visą laiką leisti prie knygų (nors šie metai puikiai tinka ir studijuoti, ir kelti profesinę kvalifikaciją).

Galima tiesiog pradėti lankyti kokius nors kursus, mokytis dar vienos kalbos, galų gale gauti vairuotojo pažymėjimą. Proto mankštai puikiai tiks ir įvairiausi kryžiažodžiai, galvosūkiai, kiti stalo žaidimai, kur tenka demonstruoti savo žinias bei jas gilinti.

Patariama daug skaityti profesinės literatūros. Tiesą sakant, ne taip ir svarbu, kaip lavinsite savo smegenis – svarbiausia, kad tai darysite. Priešingu atveju teks mindžikuoti vienoje vietoje, o tokia padėtis, labai norėtųsi tikėti, tenkina toli gražu ne visus.

Meilė

Puikios naujienos antrosios pusės dar neturintiems Svarstyklių ženklo atstovams: vienatvė jus kankins labai nebeilgai. 2013 metais turėsite visas galimybes sutikti savo žmogų. Gyvatės metais vienišiems Svarstyklių ženklo atstovams žvaigždės šiuo klausimu bus itin palankios ir dosnios.

Labai tikėtina, jog su savo antrąja puse vienišos Svarstyklės susipažins labai netikėtai – komandiruotėje, per atostogas ar net troleibuse. Ir tikrai nereikia sukti galvos, ką apie jus pagalvos kiti, nerimauti dėl aplinkinių reakcijos ir vertinimų. Tegul žmonės kalba, ką nori – neleiskite tokios kalboms iš jūsų rankų išvilioti laimės paukštės.

2013 metai romantiškų pažinčių tikrai nešykštės, tačiau tikrai ne kiekvienai iš jų bus lemta baigtis santuokų rūmuose. Taigi kaip atskirti trumpalaikį audringą romaną nuo daug žadančio ilgalaikio ryšio? Kaip ir visada: reikia klausytis savo širdies ir nekreipti dėmesio į neva tai gero linkinčių asmenų patarimus. Nemažai iš tokių geradarių iš tikrųjų jums pavydi – ir tokio pavydo tikrai nepavadinsi baltu.

Kalbant apie šeimą sukūrusius Svarstyklių ženklo atstovus, galima teigti, jog 2013 metais didesnių permainų šiame fronte Gyvatė nežada. O tai labai gerai, nes santykiai šeimoje jums klostosi kone idealiai. Nesusikalbėjimų mažės, nuoskaudos pasimirš, širdies žaizdos (jeigu tokių iš viso yra) gis, konfliktai atatupsti trauksis praeitin ir jūs tiesiog būsite laimingi. Šeimyninės išvykos, šeimos verslas taip pat išeis į naudą santykiams su sutuoktiniu.

Antrosios pusės neturintys Svarstyklių ženklo vyrai 2013 metais romanų stygiumi tikrai skųstis negalės. Pagundai nuklysti į kairę gali neatsilaikyti ir vedę šio zodiako ženklo vyrai. Gali būti, jog vienu metu aplink vieną Svarstyklių ženklo vyriškį suksis ne viena, o dvi ar net trys viliokės. Ir labai tikėtina, kad viena iš jų bus sena pažįstama. Ar tokie romanai baigsis rimtais santykiais? Vargu. Tačiau malonių akimirkų tikrai nepagailės.

Karjera ir verslas

Tiems, kuriems netrūksta ambicijų, 2013 metai bus pats tinkamiausias metas apie save garsiai prabilti. Tik prieš tai įsitikinkite, jog jūsų taip karštai pristatomos idėjos nėra vien tik didžiuliai muilo burbulai. Todėl iš pradžių patariame viską labai gerai apgalvoti, atlikti nuodugnią analizę - o tada jau galima ir vaizdingą pristatymą surengti. Nes priešingu atveju žinote, kaip būna: projektas gražus, įdomus, tačiau praktiškai neįgyvendinamas ir pasmerktas taip ir likti tik popieriuje.

2013 metais kai kuriems Svarstyklių ženklo atstovams kils grėsmė pernelyg daug dėmesio skirti kūrybinei pusei ir visai pamiršti praktinę, kuri ir gali atnešti nemenkų nuostolių. Jeigu jaučiate, jog toks scenarijus pagal būdą jums tinka, rengdami svarbų projektą, į pagalbą pasiprašykite pragmatiško ir patikimo žmogaus pagalbos – kartu jums pavyks kalnus nuversti.

Trumpiau tariant, 2013 metai nebus pats tinkamiausi meniškos prigimties Svarstyklėms. Palankūs jie verslo žmonėms, politikams, vadovams – jie gali pasiekti neįsivaizduojamų karjeros aukštumų. Kova dėl vietos po saule visada sunki ir laimi tik patys stipriausi. Tik šį kartą pergale džiaugsis ne koks nors superherojus, šluojantis visas jo kelyje pasitaikančias kliūtis. Labiau seksis kūrybingam diplomatui ar talentingam politikui, žaidžiančiam pagal visas taisykles.

Dabar pakalbėkite apie taisykles. Pagunda apeiti taisykles 2013 metais Svarstyklėms bus gana didelė. Jokiais būdais jai nepasiduokite. Taisyklių reikia laikytis ir taškas – Gyvatei improvizacijos šia tema visai ne prie širdies. Tokia pati taisyklė galioja ir jūsų verslo partneriams ir rėmėjams, privalote būti tikri jų patikimumu.

Nešvarūs pinigai jums neatneš nieko daugiau tik įvairiausio plauko nemalonumus. Bet jeigu jums netikėtai atiteks palikimas ar laimėsite loterijoje, tai visai kitas reikalas. Visus pinigėlius iki paskutinio cento investuokite į verslą. Tik tokios investicijos Svarstyklėms 2013 metais garantuos didžiausią pelną.

Vaikai

Gali būti, jog Svarstyklių šeimą 2013 metais papildys mažylis. Nėštumą 2013 metais Svarstyklių ženklo atstovės atlaikys be didesnių problemų, laukimo laikotarpis bus gana ramus, rimtesnių problemų neturėtų kilti. Gimdymas taip pat turėtų baigtis be komplikacijų.

Kalbant apie brandaus amžiaus Svarstyklių atstoves, jos visai pagrįstai galėtų pradėti laukti anūkų – Gyvatė 2013 metais tokią dovaną įteikti tikrai gali. Didelė tikimybė, jog Gyvatė motinystės džiaugsmais panorės pradžiuginti Svarstyklių šeimas, kur atžalų daugiau nebeplanuojama – laukite pagranduko.

Nedvejokite: jums tikrai užteks jėgų, energijos ant kojų pastatyti dar vieną vaiką, o gyvenimiška patirtis leis išugdyti neeilinę, labai įdomią asmenybę.

Trumpai tariant, 2013 metais Svarstyklėms vaikai jokių problemų nekels. Tiek maži, tiek jau paaugę, netgi paaugliai tėvus džiugins pasiekimais sporte, moksle, kūrybinėje veikloje. Labai daug priklauso nuo Svarstyklių išminties, taktiškumo, dėmesio savo atžaloms. Visai nereikia lįsti vaikui į dūšią, tiesiog leiskite suprasti, jog jų išgyvenimus vertinate rimtai, stengiatės jį suprasti, tiesiog turite parodyti, jog jumis galima pasitikėti.

Sveikata

Turbūt nereikia priminti liaudies išminties, jog sveikatą ir ilgą gyvenimą žada maudynės šaltame vandenyje. Būtent įvairiausios vandens procedūros 2013 metais ir padės Svarstyklėms palaikyti puikią sveikatą ir gerai jaustis. Puikiai tiks pasiplaukiojimas baseine, masažas vandenyje, lepinimasis mineralinio vandens voniose.

Iš esmės 2013 metais Svarstyklėms didesnių sveikatos problemų kilti neturėtų: imunitetas išliks stiprus, lėtinės ligos bus giliai įmigusios ir visai pamirš apie save priminti. Vienintelis dalykas, kurio pagrįstai 2013 metais Svarstyklėms derėtų bijoti ir saugotis yra įvairios traumos (tiek namuose, tiek darbe). Taigi, Svarstyklės, būkite atsargios, laikykitės saugumo reikalavimų ir be reikalo nerizikuokite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)