4 porcijos

Produktai:

2 šaukštai aliejaus,
1 didelis svogūnas (smulkiai supjaustyti),
350 g morkų (supjaustyti nedideliais kubeliais),
4 skiltelės česnako (smulkiai supjaustyti),
180 g lapinių kopūstų (lapus supjaustyti),
1 šaukštas maltų aitriųjų paprikų,
1 šaukštelis maltų kuminų,
1/4 šaukštelio džiovinto raudonėlio,
skardinė konservuotų pomidorų,
2 skardinės (po 425 g) konservuotų įvairių spalvų pupelių (skystį nupilkite, pupeles perplaukite),
1/4 stiklinės liesos grietinės,
druskos pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Dideliame puode įkaitinkite aliejų, apie 8 – 10 min. pakepkite svogūnus, morkas ir česnakus su puse šaukštelio druskos, kol paskrus.

2. Sudėkite kopūstus ir maišydami 1 – 2 min. patroškinkite. Sudėkite į puodą aitriosios paprikos miltelius, kuminus, raudonėlį ir apie minutę pamaišydami pakaitinkite.

3. Sudėkite pomidorus, pupeles, 10 min. patroškinkite ant mažos ugnies vis pamaišydami. Paskui išdėliokite troškinį į keturias lėkštes. Patiekite su grietine.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)