Kambarys, apie kurį kalbėsime, yra įrengtas palėpėje. Bendras plotas – 20 m2. Dizainerio patarimu, kad būtų jaukesnis, kambarys buvo padalintas į dvi atskiras zonas. Stacionari pertvara būtų atrodžiusi per sunkiai, todėl buvo pasirinktas lengvesnis variantas – audinys.

Taip kambaryje atsirado dvi zonos: miegamojo ir poilsio. Jas skiria dryžuota sienelė, sudaryta iš trijų audinio gabalų. Ji pritvirtinta specialiomis kabėmis prie lentelės palubėje.

Artimesnėje prie išėjimo kambario dalyje įrengtas miegamasis. Čia pat surastas kampelis ir rašomajam stalui. Kairėje durų pusėje, pačioje lubų nuožulnumoje, pastatyta lova.

Šalia, nišoje tarp sienos ir kamino, įmontuota spinta. Rašomasis stalas pastatytas priešais langą mansardoje. Kad stalas netrukdytų praeiti į mansardą, vienas jo kraštas nupjautas įstrižai.

Nedidelėje jaukioje svetainėje centrinę vietą užima mažas žurnalinis staliukas ant ratukų. Jam iš karės įsikūrė du krėslai, iš dešinės – nedidelė sofa. Iš šios kambario dalies atsiveria puikus vaizdas į didelį balkoną, esantį šalia, už stiklinės sienos. Medines lentynas su knygomis ir visokiais niekučiais galima statyti ir vertikaliai, ir horizontaliai.

Šviesi spalvų gama – smėlinė, balta, melsva – vizualiai praplečia svetainės erdvę. Vertikalios pertvaros juostos sukuria aukštos patalpos įspūdį. Kad nesuirtų ši sukurta pusiausvyra, buvo atsisakyta bet kokių ornamentų ant sienų.

Taigi, tereikia trupučio fantazijos ir jūsų paauglys turės puikų kambarį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)