Kalėdos - tai metas, kuomet vieni kitiems dovanojame dovanas, siūlau pasidaryti patiems dovanas iš polimerinio molio Tai yra labai smagi medžiaga, kurią galima paversti karoliais, sage, auskarais ar apyranke.

Kartais suvokti, jog darbai yra padaryti iš polimerinio molio, galima tiktai pačiupinėjus dirbinį, beje, taip nuolat nutinka su mano „akmeniniais“ karoliais. Taip pat siūlau pasidairyti namuose ir panaudoti senus nenešiojamus šalikėlius ar kokias kitas audinio skiautes ir paversti jas smagiomis sagėmis ir pradžiuginti artimus žmones.

Katažina G.

***************

Siunčiu savo rankų darbo šalikus. Linkiu visiems šiltų, jaukių žiemos švenčių!

Regina

**********

Šį kartą Kalėdoms visas mielas savo drauges papuošiu apykaklaitėmis, jų jau visa krūva.


Lina K.

************

Noriu pasidalinti mano pačios darytomis šių metų dovanomis, skirtomis patiems artimiausiems. Medeliams pagaminti naudojau biserio karoliukus, plona vielutę karoliukams formuoti ir storą vielutę, sujungiant visus žiedelius bei formuojant norimos formos šakeles. Medelių pagrindams naudojau miške rastus pagaliukus, kurie išsiskyrė savo išvaizda. Paruošti medeliai apgyvendinti vazonėliuose. Įtvirtinimui naudojau pajūrio akmenėlius, kuriuos apliejau lipalu.

Alina K.

*************

Sveiki, sulaukę žiemužės. Rankdarbiai mane domina nuo pat vaikystės. Pirmą liemenę nusimezgiau dar net neidama į mokyklą. Mano didžioji mokytoja buvo a.a. močiutė. Kojinės buvo paskutinis dalykas, ką iš jos išmokau. Dabar tai, manau, puiki dovana ir mažam, ir dideliam.
O tam reikia labai nedaug: virbalų, siūlų ir kantrybės bei fantazijos

Gražių, prasmingų ateinančių švenčių!

Jurgita M.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)