Taigi, ko reikėjo: medžiagos „su pūkeliu“ (tinka velketas, aksomas ir t.t.), kieto popieriaus, vatos, karoliukų, auksinių siūlų, akmenukų, juostelės.

Iš kieto popieriaus (turiu specialų atsparų, bet galima naudoti ir paprastą kartoną) iškirpau kvadratuką, jį perlenkiau ir užapvalinau kampus.

Tada į vidų reikia įkišti vatos gumuliuką ir viską apsiūti medžiaga. Medžiagą (iškirptą - šiek tiek didesnį nei popierinis – kvadratą) lenkite pusiau ir formuokite mėnuliuką. Plačioje puselės pusėje prisiuvau odos skiltelę.

Mėnuliukus dekoravau karoliukais.

Kuokeliai: iš medžiagos iškirpau stačiakampį, perlenkiau pusiau, užapvalinau kraštus ir iki pusės susiuvau (iš blogosios pusės). Tuomet reikėjo juos išversti. Kadangi kuokeliai ploni, nors nuotraukoje taip gali nepasirodyti, jiems išversti reikėjo nemažai kantrybės… Greičiau verčiasi įkišus į vidų pieštuką.

Kuokelių galai: atrodo lyg apsukti siūlu, tačiau kad jie laikytųsi, reikėjo šiek tiek „gudrybių“. Pirmiausia reikia nuo galo juos sudygsniuoti (kaip parodyta nuotraukoje), o apsukimą formuoti pynimo būdu, kišant siūlą per kas antrą dygsnelį juos kaitaliojant.

Kuokelių sudūrime naudojau akmenukus, kad nesimatytų sudūrimo linijos.

Štai ir viskas.

Linkėjimai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)