Tiesa, pirmoje C grupės vietoje žengiantis „Žalgiris“ (6 pergalės ir 1 nesėkmė) nesiruošia sustoti – žalgiriečiai grupės etapą sieks užbaigti lyderių pozicijoje. Kol kas kauniečiai šį sezoną savo aikštėje dar nė karto nesuklupo.

79:61. Tokiu įtikinamu rezultatu „Žalgiris“ laimėjo pirmąją dvikovą Graikijoje. Tačiau „Olympiakos“ (5/2) demonstruoja vis geresnį žaidimą ir žengia antroje grupės vietoje, iškart už „Žalgirio“.

Paskutinėse Eurolygos rungtynėse M. Gecevičiaus klubas nepaliko vilčių Stambulo „Anadolu Efes“ - 98:72.

Tiesa, lietuvis „Olympiakos“ ekipoje atlieka tik epizodinį vaidmenį. 24 metų M. Gecevičius aikštėje pasirodė per trejas Eurolygos rungtynės ir aikštėje vidutiniškai praleido po kiek daugiau nei 4 minutes (4:03). Gynėjas šio sezono Eurolygos rungtynėse dar nepelnė nė taško.

- Ko tikitės iš penktadienio rungtynių?, - Kauno oro uoste žurnalistai paklausė M. Gecevičiaus.

- Nuotaikos geros, pozicijos Eurolygoje kol kas geros. Pradžioje pradėjome sunkiai, dabar įsivažiavome, žaidžiame gerai. Žinome, kad „Žalgiris“ irgi žaidžia gerai ir bus sunku. Atvažiavome gerų rungtynių.

- Kaip pasikeitė „Olympiakos“ žaidimas lyginant su pirmosiomis rungtynėmis prieš „Žalgirį“?

- Mes po to laimėjome ketverias varžybas iš eilės. Manau, kad mūsų žaidimo lygis pakilo ir manau, kad penktadienį bus tikrai skirtingos rungtynės nuo tų, kurios buvo Pirėjuje.

- Kas gali tapti pagrindiniu „Olympiakos“ ginklu rungtynėse Kaune?

- Praėjusį kartą jie mus nustebino savo intensyvumu, savo gynyba ir mes nežaidėme taip, kaip turėjome žaisti. Dabar esame geriau pasiruošę, vistiek praėjo daugiau nei mėnesis. Taip kad tikimės išnaudoti savo stipriąsias puses.

- „Žalgiris“ jau turi bilietą į TOP-16. Galbūt tikitės, kad šeimininkai gali atsipalaiduoti?

- Aš manau, kad jie tikrai neatsipalaiduos žaisdami prieš savo žiūrovus. Jie žaidžia gerai. Plius kai pralaimi rungtynes atsitinka blogų dalykų ir niekas nenori pralošti specialiai ir atsipalaiduoti. Manau, kad jie vistiek stengsis laimėti kiekvienas rungtynes.

- Kaip vertinate savo vaidmenį komandoje?

- Kad mano tokia situacija sudėtinga, sunku ką nors komentuoti. Praktiškai nežaidžiu. Tai laukiu savo šanso ir tiek.

- Gal sekate savo buvusios komandos „Lietuvos ryto“ žaidimą Eurolygoje? Kaip vertinate?

- Seku, kiek įmanoma sekti ir tiek. Žaidžia banguotai, sakykime. Turi savo problemų, kaip ir visos komandos. Taip kad pažiūriu ir tiek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)