Šią akciją rengiančios Jauku.lt komandos vadovas Dmitrij Juvko sako, kad prie šios iniciatyvos gali prisijungti visi, nes kasmet per Šv. Kalėdas dovanojama gausybė naujų žaislų, kurie pakeičia senuosius. O kur keliauja senieji žaislai, kažkada vaikams teikę daug džiaugsmo?

„Gavus naujų žaislų, senieji tampa nebeįdomūs. Dažniausiai tokie žaislai išmetami arba tiesiog nepastebimai pradingsta iš namų ir jų gyvenimas baigiasi sąvartyne. Ar gali būti kitaip? Mes sakom, kad gali, todėl kviečiam visus jungtis prie šios akcijos ir pratęsti senųjų žaislų ar knygučių istoriją. Ji gali prasidėti iš naujo mažiau gyvenimo džiaugsmo mačiusių vaikų rankose,“ – sako D. Juvko.

Akcija „Antrasis džiaugsmas“ vyksta jau trečius metus. „Tėvelių paskatinti vaikai labai noriai dovanoja savo kažkada mylėtus žaislus. Pernai jų surinkome tikrai daug. Perduodami juos į kitas rankas, kartu perdavėme džiaugsmą, kurį kažkam tas žaislas jau yra teikęs. Tikimės, kad šiemet vėl pavyks pradžiuginti ne vienerius vaikų globos namus“, – neabejoja D. Juvko.

Kiekvienas, į parodą „Šventė“ atnešęs žaislą ar knygutę, mainais gaus Jauku.lt medinį zuikutį.

Parodos „Šventė“ ir „Žiemos puokštė“ vyks Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO gruodžio 7-8 d. nuo 11 val. iki 19 val., gruodžio 9 d. – nuo 11 val. iki 17 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)