Jis jau kurį laiką gyvena su šokėja Rasa Židonyte. Su savo šokių partnere D. Baumila susipažino projekte "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra". Televizijos laidos pavadinimas šiems dalyviams tapo pranašiškas. Ant parketo užgimusius jausmus Rasa su Donatu stengėsi nuslėpti. Tiek norint apsaugoti D. Baumilos šeimą, tiek pačius save.

Paklausus apie pramogų pasaulyje pasklidusias kalbas, kad byra idealia laikyta D. Baumilos ir žmonos Dainės santuoka, dainininkas kalbėjo paslaptingai ir bandė kalbas neigti. Tačiau galiausiai nutarė nebesislapstyti.

"Taip, mes su Rasa esame pora ir jau kurį laiką gyvename kartu. Smerkiančiųjų atakoms esame pasiruošę. Ir Rasos dėl to, kas įvyko, kaltinti nereikėtų. Ji nebuvo mūsų skyrybų su žmona priežastis. Ji buvo pasekmė. Problemų tarp mūsų su Daine buvo jau seniai. Galiausiai nutarėme nebesislėpti - norime būti sąžiningi su visais", - DELFI pasakojo D. Baumila.

Dainininkas prisipažino kurį laiką dar tikėjęsis, kad meilės nebuvimas jo santuokoje laikinas ir jausmai po kurio laiko grįš, tačiau klydo. O vėliau netikėtai užgimė jausmai kitam žmogui. "Mūsų santykiai su Daine vis tiek būtų nutrūkę, nes turėjome įvairiausių problemų, kurių nenorėčiau garsiai įvardinti, - neslėpė D. Baumila. - Su Daine dažnai matausi, nes prižiūriu dukrelę - esu tėtis ir juo liksiu, kol gyvas būsiu. Su dukrele matausi kiekvieną dieną, nes turiu malonumą nepaisyti darbo valandų. Aukle būnu jau antrus metus. Padarysiu viską, kad vaikas nenukentėtų. Koks buvau tėtis toks ir liksiu. Galvą paaukočiau dėl savo dukrytės, o laimingam vis tik norisi būti. Ką darysi, ateina laikas, kai tėtis nebemyli mamos ir kažką reikia daryti. Dabar aš esu laimingas ir tikiuosi, kad Dainei viskas bus tvarkoje. Kiek žinau, ir jos gyvenimas klostosi į gerąją pusę."

D. Baumila ir R. Židonytė - DELFI nuotraukų galerijoje:

D. Baumilos santuoka truko šešerius metus. Dainininko ir jo žmonos Dainės akimirkos - DELFI albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1147)