Tonas

Šaltuoju metų laiku veido odos spalva turi atrodyti sveika ir šilta. Tam tikslui naudojame korektorių aplink nosį ir po akimis. Kad veidas nebūtų pernelyg matinis, panaudojau keletą krislelių perlamutrinės pudros ir išsklaidžiau ją šepetėliu.

Akys

Aš naudojau ne skystą teptuką, o pieštuką, nes jį lengviau išsklaidyti. Ant viršutinio voko piešiame storą liniją ir iškart ją ištepliojame teptuku. Ant viršaus užtepame rausvai – rudus šešėlius. Toks makiažas ypač tinka šviesiaakėms.

Antakiai

Antakius pirmiausia paryškinau rudu pieštuku, o paskui užfiksavau smėlio spalvos šešėliais. Tiesiai po antakiu patepiau šviesiais blizgančiais šešėliais.

Lūpos

Jos turi būti šviesios, beveik bespalvės. Įdegusiam veidui tinka kūno spalvos su geltonu atspalviu dažai, šviesiai odai – rožiniai. Ant lūpų dažų užtepiau blizgesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją