Į treniruotę draugės atvyko pasipuošusios vienodai – juodos aptemptos kelnės ir vienodi balti marškinėliai. Paprastai, bet žavingai atrodžiusios merginos sporto salėje neužsibuvo ir nuo treniruoklių nulipo vienos pirmųjų - savo jėgas išbandė tik komandinėje rungtyje. R. Pivoriūnaitė dar prieš treniruotę sakė, kad nėra dviračių entuziastė, bet sporto naujoves išmėginti niekada neatsisako.

Visi vakarą paskyrę sportui turėjo susiskirstyti į dvi komandas ir lenktyniauti dviračių treke. R. Kaušiūtės, J. Liesio, R.Valeikio ir D. Meškaitės komanda pasivadino „Pedalais", o T. Eigerto, G. Martirosianaitės, R. Pivoriūnaitės ir A. Bajoro - „Vėju". Numynę 18,3 kilometro per penkias minutes laimėjo „Pedalai", „Vėjas" atsiliko trimis kilometrais. Vis tik dviračių treko lyderiu tapo LNK šokių projekte merginų numylėtiniu krikštytas T. Eigertas iš „Pikaso". Jis įveikė savo konkurentus asmeninėje penkių minučių trukmės rungtyje. Antroji pagal asmeninius rezultatus liko Dileta, o trečiasis - J. Liesis, ne kartą deklaravęs ištikimybę dviračiams.

Paskubėti, netingėti ir greičiau minti sportininkus skatino „VRS kameros" vedėjas Dainius Martinaitis.

Portale DELFI - treniruotės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)