Airių aktorius, kurio devynmetis sūnus Jamesas gimė su Angelmano sindromu, gruodžio mėnesio „InStyle“ žurnalo numeryje pirmą kartą prabilo, kaip pradėjo dalyvauti Angelmano sindromu sergančių vaikų fondo veikloje, ir kaip tai pakeitė jo gyvenimą.

„Kai esi vaiko, turinčio specialių poreikių, tėvas, labai svarbu jausti, kad nesi vienas“, - paaiškino kino žvaigždė.

C. Farrellas, kuriam sūnus gimė 2003 metais, laukė, kol mažyliui suėjo ketveri, ir tik tada prakalbo apie jo ligą. Šiuo metu kino žvaigždė yra labai aktyvus minėtojo fondo narys.

„Per 2007 metais Šanchajuje vykusias specialiąsias žaidynes nusprendžiau, aišku, pasitaręs su Jameso mama, jog noriu visiems pasakyti, kaip myliu ir didžiuojuosi savo sūnumi. Jis labai praturtino mano gyvenimą, bet jokiais būdais nenoriu sumenkinti išbandymų, kurios tenka atlaikyti tokioms šeimoms: kalbu apie baimę, pyktį, susierzinimą ir skausmą“, - pasakoja aktorius.

„Mes dalijamės net pačiomis mažiausiomis pergalėmis: pirmaisiais žodžiais, ištartais 6 ar 7 metų, pirmuoju savarankišku valgiu sulaukus devyniolikos ar išmokta pamoka, kaip užkirsti kelią priepuoliams. Kai, sulaukęs ketverių, Jamesas žengė pirmuosius žingsnis, iš laimės vos nemiriau!“, - atvirauja kino žvaigždė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)