Nors pagal amerikiečių rašytojos Stephenie Meyer romaną sukurtos vampyriškos epopėjos paskutinės dalies premjera tiek visame pasaulyje, tiek Lietuvoje vyks tik lapkričio 16 dieną, naujausią Billo Condono režisuotą juostą "Brėkštanti aušra. 2 dalis" Lietuvos kinomanai turėjo progą pamatyti kur kas anksčiau.

Finalinę "Saulėlydžio" sagos dalį vienos pirmųjų įvertino ir Indrė Burlinskaitė, Justė Starinskaitė, Liepa Mondeikaitė, Gabrielė Martirosianaitė, Urtė Šilagalytė, Skaiva Jasevičiūtė ir kt.

Po filmo peržiūros dainininkė L. Mondeikaitė DELFI pasakojo likusi patenkinta vampyrų epopėją vainikavusiu filmu.

"Po trisdešimties metų apie tai galėsiu savo vaikams papasakoti, - šypsojosi mergina. - Mačiau visas dalis, todėl ir paskutinę labai norėjau išvysti."

Liepa prisipažino, kad mėgsta žiūrėti įvairaus žanro filmus ir romantiškų dramų neišskiria kaip savo mėgstamiausių. Tačiau "Brėkštanti aušra" jai ir jos kompanijai, panašu, patiko. Įspūdį paliko ne tik graži Roberto Pattinsono ir Kristen Stewart herojų istorija, bet ir įtempto veiksmo siužetas.

Drauge su savo bičiuliais L. Mondeikaitė per finalines scenas netgi plojo drauge su pilnutėle žiūrovų sale.

"Labai užveda ta vieta, kai gėris nugali blogį. Jei žiūrėti tai kaip į pasaką, tai tikrai labai graži istorija", - DELFI pasakojo mergina.

Premjeros akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)