Tai – Frankfurto muzikinės scenos veteranai „Booka Shade“, ir jų dėka gruodžio 7-ąją, penktadienį, nebereikės jokio plano „A“.

„Plan B“ serija jau įsiminė Vilniuje laisvalaikį leidžiantiems klubų lankytojams.

Elektroninės muzikos olimpiečiai „Booka Shade“

Vokiečiai „Booka Shade“, arba Walter Merziger and Arno Kammermeier, drauge jau beveik 20 metų. 2002-aisiais jie su artimais kolegomis „M.A.N.D.Y“ įkūrė šiandien jau legendinę įrašų kompaniją „Get Physical“. Joje išleisti ir esminiai „Booka Shade“ hitai, kurių sąrašo viršūnėje puikuojasi „Body Language“ ir „Mandarine Girl“.

2010-aisiais pasirodė kol kas paskutinis „Booka Shade“ albumas „More!“, kaip pripažino kritikai ir melomanai, visiškai pateisino savo pavadinimą. Na, o naujausias vokiečių singlas „Honeyslave“ vasaros pabaigoje išleistas itin populiaraus amerikiečių didžėjaus Steve Aoki kompanijoje „Dim Mak“.

Jau patvirtinta, kad „Booka Shade“ duetą gruodžio 7-ąją Kaune pasitiks bene talentingiausi šio miesto didžėjai Kastis Torrau ir Donatello.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją