Albumą pasitiks su amerikiečių vokaliste Athena Radford įrašytas singlas „Like A Child“, kuriame, be originalios versijos, bus ir Prins Thomas, Few Nolder bei Eugene Filatov sukurti kūrinio remiksai.

„Like A Child“ premjera:

2007-aisiais elektroninės muzikos pasaulyje debiutavęs drauge su didžėjumi Vidžiu Mario Basanov netruko pradėti ir solinės prodiuserio karjeros. Disco ir house natas originaliai pateikiantis kūrėjas 2009-aisiais jau čiupinėjo pirmąją savo plokštelę „Carribean Girl“, netrukus pradėjo bendradarbiauti su britų įrašų kompanija „Needwant“, kurioje išleisti „We Are Child Of Love“ ir „Lonely Days“, tapę hitais viso pasaulio šokių aikštelėse ir paplūdimiuose. Taip pat prodiuseris pasižymėjo remiksuodamas tokius populiarius elektroninės muzikos kūrėjus, kaip „Metronomy“, „Crazy P“, „Motorcitysoul“ ir kt.

Debiutiniame pilnos apimties albume „Journey“ gerbėjai ras ir naujų niekur negirdėtų kūrinių, ir aukščiau minėtų „Needwant“ išleistų singlų. Iš viso kompaktinio disko, dvigubos plokštelės bei skaitmeniniu formatais išleidžiamame albume – 16 kūrinių, savo balsais įrašus praturtino tokie vokalistai, kaip Stee Downes ar lietuvaitė Jazzu.

„Journey“ pristatymo turas po pasaulį pradėtas dar lapkričio pradžioje ir tęsis iki pavasario. Nuo Italijos iki Brazilijos koncertuosiantis Mario laiko ras ir trims renginiams Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją