"Šį sezoną vadiname aistringu. Kadangi šiemet turime ypač daug gražių eterio veidų ir priėjome išvados, kad Kalėdų seniai jau yra nusibodę, nusprendėme šiais vinjetėms filmuoti aistringas mūsų kanalo merginas", - DELFI apie fotosesijos koncepciją pasakojo LNK atstovas Gediminas Malaškevičius ir pridūrė, jog eteryje žiūrovai šventines vinjetes, filmuotas profesionaliu T. Kaunecko fotoaparatu, išvys jau netrukus.

Pirmadienio rytą garsaus fotomenininko studijoje blizgučius nuo delnų prieš kameras pūtė Živilė Vaškytė ir Lina Kairytė, koketiškai akimis mirksėjo Rimantė Kulvinskytė ir Rasa Tapinienė, "Gangnam style" šokį vilkėdamos trumpas tviskančias sukneles demonstravo Ugnė Skonsmanaitė, Karolina Liukaitytė ir Irūna Puzaraitė. Daugybė kitų LNK veidų taip pat įsiamžino šventinėse vinjetėse. 

Tiesa, filmavimai garsaus fotomenininko erdvėje LNK žvaigždėms užtruko, mat viena vinjetė buvo filmuojama maždaug valandą. Garsenybėms tuos pačius judesius teko kartoti prieš T. Kaunecko fotoobjektyvą nesuskaičiuojamą daugybę kartų,

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)