Pareiškimą išplatino grupės senbuviai Timas Farrissas, Andrew Farissas, Jonas Farrissas, Kirkas Pengilly ir Gary Beersas. Jame teigiama: „Suprantame, kad tai skaudus smūgis visiems mūsų gerbėjams, tačiau viskas turi pabaigą“.

„Kaip grupė gyvavome 35 metus, pats laikas užleisti sceną kitiems. Mūsų muzika gyvuos ir toliau, ji visada bus dalis mūsų. Norime nuoširdžiai padėkoti visiems draugams ir šeimoms nariams, rėmusiems mus visais muzikinės karjeros metais. Jūsų buvimas greta visos tos mūsų kelionės metais buvo labai svarbus“, - teigiama pranešime.

Per koncertą Perte grupės būgnininkas Jonas Farrissas miniai pareiškė, jog tai paskutinis INXS koncertas ir nuo tos minties jam kaupiasi ašaros.
Spalio pabaigoje pagrindinis grupės dainų autorius Andrew Farrissas „Billboard“ dar sakė, jog grupė įrašinėja naujas dainas, galvoja apie naują albumą.

INXS susibūrė 1977 metais Australijos Perto mieste. Nuo to laiko jie visame pasaulyje pardavė daugiau nei 30 mln. albumų. Net šeši grupės albumai buvo perkamiausi Jungtinėje Karalystėje. Didžiausios sėkmės sulaukė 1987 metais pasirodęs studijinis darbas „Kick“ – buvo parduota net 10 mln. jo kopijų.
Grupės vokalisto Michaelio Hutchence mirtis 1997 metais buvo tikras šokas tiek patiems muzikantams, tiek jų gerbėjams. J. Farrissas apie šią skaudžią patirtį užsimena ir pranešime apie INXS pabaigą.

„INXS gyvuoja jau 35 metus, sunku patikėti, kad jau 15 metų su mumis nebėra Michaelo. Buvome labai artimi, labai vienas kitą mylėjome. Šešiese stovėjome prieš visą pasaulį, tik staiga dėl nepaaiškinamos priežasties likome penkiese. Bebūnant pačioje šlovės viršūnėje, mums iš po kojų staiga išslydo žemė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)