Adele buvo priversta atidėti kraustymąsi į savo namus prie jūros, nes ten vyksta rimti gatvės namų renovacijos darbai ir jauna mama su savo kūdikiu ten tikrai neturėtų ramybės.

Šaltinis teigia: „Adelei labai patinka jos namai Sasekse, tačiau tokiomis sąlygomis ten persikelti su mažu vaiku tikrai neprotinga. Ten vyksta didelės statybos, vykdomi renovacijos darbai, todėl nei dainininkė, nei jos sūnelis greičiausiai negalėtų sudėti nė bluosto“.

Adele ir jos mylimasis Simonas Konecki visai neseniai baigė atnaujinti 2,5 mln. svarų (10,80 mln. Lt) būstą – name buvo įrengtas didžiulis vaiko priežiūros kambarys.

Paprastiems žmonėms statybų kaimynystėje atveju tektų kantriai kęsti nuo 7 val. ryto prasidedantį triukšmą, bet tik ne garsiajai Adelei.

Ji nepagailėjo 5,6 mln. svarų (24,19 mln. Lt) dar vienam būstui Noting Hile, kur tikisi pagaliau rasti ramybę. Niekas nesiginčytų, jog tai labai brangus būdas pabėgti nuo statybų triukšmo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją