Kadangi šių metų MTV Europos muzikos apdovanojimų ceremonija vyko Vokietijoje, natūralu, kad vedėja buvo pasirinkta iš šios šalies kilusi H. Klum.

Suvarstyta mėlynos ir aukso spalvos „Versace“ suknelė, kuria vilkėdama vokietė pasirodė ant raudonojo kilimo, vos dengė keturių vaikų mamos krūtinę.

Visi likę aprangos ansambliai, kuriuos modelis pademonstravo ceremonijos metu, buvo ne mažiau ekstravagantiški už pirmąjį.

Pasibaigus ceremonijai H. Klum pasakojo: „Turiu šešis skirtingus „Versace“ drabužių komplektus, kuriuos labai mėgstu. Manau, kad tokiame renginyje, kaip MTV apdovanojimai, galiu atrodyti šiek tiek įdomiau ir šiek tiek seksualiau. Tad jie man paruošė gražius apdarus, puikią avalynę ir puikius papuošalus. Svarbu ir tai, kiek laiko turiu pasikeisti drabužiams, nes viskas vyksta tiesiogiai“.

Tačiau stiliaus policininkams labiausiai įstrigo melsvoji suknelė, kurią jie išvadino katastrofa. H. Klum dėl savo stiliaus kritikuojama itin retai, todėl spaudoje tai sukėlė didžiulę apkalbų bangą.

„Stiliaus katastrofa“ tapusi suknelė ir kiti šventinio vakaro manekenės apdarai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)