Kiekvienas komisijos narys „Ranger“ skyrė savo aukščiausią įvertinimą, iš viso „Ford“ pikapas pelnė 47 komisijos balus – tai daugiau nei sudėjus kartu antrojoje ir trečiojoje vietoje likusių pretendentų „Isuzu D-Max“ ir „Volkswagen Amarok“ įvertinimus.

Naujasis „Ranger“ siūlomas su trijų skirtingų tipų keleivių kabina – „Double“, „Super“ ir „Regular“, taip pat galima rinktis vieną iš dviejų ekonomiškų ir galingų „Duratorq TDCi“ dyzelinių variklių bei dviem ar visais keturiais ratais varomą važiuoklę.

„Ranger“ puikiai tinka darbui ir laisvalaikiui, tą bet kuris klientas pajunta vos atsidūręs prie automobilio vairo ar keleivio vietoje. Apdovanojimas patvirtina, kad mūsų tarptautinės kūrėjų komandos pastangos yra įvertintos“, – sakė „Ford of Europe“ globalių komercinių automobilių linijos direktorius Paulas Randle.

„Ford Ranger“ yra visiškai naujos kartos pikapas, kuris savo pirmtakus lenkia krovumu ir gali pasigirti didžiausiu leistinu tempti svoriu savo klasėje. Be to, automobilio saugumas įvertintas penkiomis „EuroNCAP“ žvaigždutėmis – pirmą kartą pikapų gamybos istorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)