Išskirkite savo išorės ar charakterio ypatybę, kurią norėtumėte pabrėžti, ir ieškokite atitinkamų apdarų. Galima pažaisti su aksesuarais. Juk kiekvienai moteriai žinoma, jog net dvi vienodos suknelės atrodo skirtingai, jei prie jų parenkami skirtingi papuošalai.

Beje, geriausias „aksesuaras“ gali būti jaunikio apdaras. Tai jis neturi matyti jūsų suknelės iki vestuvių, o jūs galite padėti jam išsirinkti kostiumą, derindama prie savo suknelės.
Vestuvės

Puikiai atrodo pora, dėvinti tokios pat spalvos vestuvinius drabužius. Taip pat geras variantas - gėlė jaunikio švarko kišenėje, priderinta prie nuotakos puokštės. Pavyzdžiui, nuotakos suknelė dramblio kaulo spalvos, puokštė - iš baltų, alyvinių ir rausvų rožių. Jaunikis - su baltu kostiumu, rožiniais marškiniais ir alyvinės spalvos žiedeliu kišenėje.

Jei finansai neleidžia tokių išlaidų, akcentuokite papuošimus. Kaip jau minėjome, madingos įvairios skrybėlės. O dar gerai atrodo vėduoklės, dideli ir ilgi auskarai, stambios apyrankės.
Vestuvės

Patarimas: rinkdamosi nuotakos suknelę, klausykitės tik savęs, savo pojūčių ir norų. Juk kiekviena moteris mato nuotakos suknią kaip savo, o ne priderintą kitai moteriai, todėl jums ims rodyti tas sukneles, kurios patinka draugei, ir veikiausiai tiktų jai, o ne jums.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)