„Teo“ Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, raginimai neatidėlioti perėjimo prie skaitmeninės televizijos paskutinėms dienoms iš dalies pasiteisino – jau nuo vasaros pabaigos buvo juntamas pagyvėjimas televizijos paslaugų rinkoje. Tačiau taip išaugęs klientų srautas, likus mažiau nei savaitei iki analoginės antžeminės TV išjungimo datos, patvirtino prognozes, kad didelė dalis gyventojų delsia iki paskutinės minutės.

Ekspertai prognozuoja, kad dalis vartotojų užplūs TV paslaugų teikėjų paslaugų pardavimo vietas ir parduotuves tik po analoginės antžeminės televizijos išjungimo. Jų teigimu, lapkričio pradžioje gali susidaryti eilės žmonių, norinčių įsidiegti paslaugų, sulaukti antenų meistro ar kitų specialistų, rašoma pranešime spaudai.

Ekspertų teigimu, perėjimo prie skaitmeninės televizijos klausimas išlieka opiausias kaimo vietovių gyventojams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)