„Pastaruoju metu vis dažniau sulaukdavome pastabų, kad ratų keitimas organizuojamas tarsi Formulės 1 lenktynėse: viskas vyksta operatyviai, sklandžiai ir kokybiškai, bet trūksta kažkokio neapčiuopiamo išskirtinumo“, - priežastį, paskatinusią atidaryti VIP boksą įvardija „Melgos“ direktorius prekybai Andrius Čabanas.

Įmonės atstovo įsitikinimu, savo automobiliais labiau besirūpinantiems vairuotojais VIP bokse, esančiame Liepkalnio g. 39, bus suteiktos platesnio spektro paslaugos. Esą naujajame padalinyje dirbs kvalifikuotas meistras su naujausia įranga, naudojama Vakarų Europoje.

A.Čabanas pripažįsta, kad ratų keitimas VIP bokse kainuos daugiau ir truks ilgiau, kadangi su kiekvienu klientu bus aptariami keli sprendimo būdai ir ieškoma priimtiniausio varianto.

Nors ši paslauga brangesnė, įmonės atstovo teigimu, vairuotojai ja domisi, iš anksto registruojasi internetu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)