Per šiuos metus dar gerokai paaugo vairuotojo civilinę atsakomybę internetu draudžiančių moterų dalis. Šiuo metu moterys sudaro apie 36 proc. visų TPVCA draudimo sutarčių. Palyginti su pernai internetu draudimą įsigyjančių moterų dalis ūgtelėjo trečdaliu.

„Automobilis nebėra išskirtinė vyrų dėmesio zona. Moterys vis labiau imasi atsakomybės už savo automobilį – daugėja mašinas draudžiančių moterų. Beje, moterys rečiau patenka į avarijas ir jų automobiliai nukenčia mažiau, jos sukelia mažiau žalos“, - sakė „PZU Lietuva“ Naujų pardavimo kanalų skyriaus vadovas Rimtas Vaitkunskas.

Pasak jo, moterys yra linkusios racionaliau vertinti draudimo naudą ir dažniau sudaro ilgalaikes – metų trukmės – draudimo sutartis. Be to, jos rečiau rizikuoja važinėti nedraustu automobiliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)