„Nesu nusiteikusi tampyti padangas. Jos nėra lengvos. Seniau darydavau tai pati, bet kai turiu vyrą, kam daryt pačiai, jeigu gali padaryt už tave? Tuo labiau, kad tai vyriškas darbas vis dėlto. Mano vyras mielai tai padaro. Aš neblogai nusimanau apie mašinas. Dažnai ir pati vežu. Maždaug nusakau, kas tai mašinai yra – dažniausiai pataikau. Bet paskutiniu metu paprašau, kad vyras (į autoservisą – red. pastaba) nuvežtų automobilį“, - pasakojo N. Bunkė, pridūrusi, kad vyras rūpinasi ne tik jos automobilio remontu, bet ir plovimu.

Garsi moteris neslėpė, kad jos darbo specifika susijusi su nuolatiniu keliavimu po visą Lietuvą. Dėl to N. Bunkės automobilio visi ratai varomi. Ji įsitikinusi, kad šis sprendimas kelyje padidina saugumo jausmą.

„Prieš tris metus iš salono pirkau visiškai naują automobilį. Per tris metus mano automobilis pravažiavo 200 tūkst. km. Tai jūs nuspręskite: aš vairuoju daug, ar mažai. Tikrai daug važiuoju – kaip „fūristė“, - patirtimi dalijosi N. Bunkė.

Taip pat scenos žvaigždė pažymėjo, kad renkantis automobilį ji visada dėmesį atkreipia į degalų sąnaudas, komfortą ir kainą.
N. Bunkė linkusi manyti, kad vairuoja gerai, todėl artėjančios žiemos ir kartu su ja pasikeitusių eismo sąlygų ji nebijanti: „Aš labai dėmesinga, labai greit orientuojuosi. Ne vieną kartą esu išvengusi autoįvykio, sakykim, dėl kitų žmonių žioplumo. Manau, kad esu gera vairuotoja.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)