Nors dauguma vidurdienį jau pietauja, M. Petruškevičius niekada neslėpė, kad dieną pradeda vėliau, tad žiniasklaidos atstovus jis ir A. Valentaitė pakvietė į iškilmingus pusryčius, kur pristatė naują savo laidą „Patys pačiausi".

Portale DELFI - video reportažas iš renginio:

Didele staigmena tapo faktas, kad laidą rengia skandalingojo prodiuserio Kristupo Krivicko kompanija. Ji bus transliuojama TV3, o reportažus kurs keturių žmonių komanda. Laidos vedėjai - Asta ir Mantas - tačiau jie stengsis prisidėti ir prie turinio formavimo. Dar per pristatymą A. Valentaitė patikino, kad jų laidoje bus tik pozityvumas, reportažai apie tikrus talentus ir jokių pašaipų čia tikrai neišgirsite. Tiesa, Asta užsiminė, kad sudarinės ir dešimtukus, pavyzdžiui, seksualiausiųjų, sportiškiausiųjų ir panašiai, tačiau tai nebus panašūs rinkimai, kaip įžymybių privengiamo „Nuodėmių dešimtuko".

Tik atvykęs į pusryčius, M. Petruškevičius pasidžiaugė, kad aplink mato tik artimiausius draugus - būtent su šiais žmonėmis norėjęs paminėti naują etapą televizijoje ir pridūrė, kad prieš startuojant laidai kiek nerimauja. Draugų palaikyti atvyko dizainerė Ella Tatarinova, Jolanta Mikalajūnienė, Asta Dagilienė, Egidijus Sidaras.

Bandys sudominti ir mažesnių miestų gyventojus

Paklausti, kodėl laidai išrinko būtent tokį pavadinimą, Asta ir Mantas kaip vienas tvirtino, kad ir jie patys pačiausi, ir laidų herojai tokie, tad natūralu - tinkamiausias pavadinimas - „Patys pačiausi".

M. Petruškevičius įsitikinęs, kad laida patiks ne tik rafinuotą skonį turinčioms ponioms, bet ir provincijos gyventojams.

„Televiziją dievina visi žmones – Panevėžys, Šiauliai, Jonava – ne tik Vilnius, todėl norisi, kad ir jiems patiktu. Stengsimės orientuotis į įvairias sritis", - per pusryčius sakė Mantas ir atskleidė, kad rodys reportažus apie sportininkus, aktorius bei filmuotą medžiagą apie keliones, į kurias vyksta su Asta.

Pasiteiravus, ar nebijo, kad darbas sugriaus draugiškus santykius su Mantu, Asta papurtė galvą ir prisipažino, kad mažyčiai nesutarimai jai nebūtų naujiena: „Mes visada pasipešiojame. Su Mantu esame išgyvenę daug ir įvairių situacijų, puikiai pažįstame vienas kitą, tikrai gerai sutariam ir net mokam pasijuokt vienas iš kito."

Dirbs ne su dizaineriais

Draugai prasitarė, kad jiems labai svarbu, kaip atrodys ekrane, todėl padėkojo vienai prabangių prekių parduotuvei. „Su dizaineriais labai sudėtinga būtų kiekvieną laidą, nes jie vis tik menininkai", - savo pasirinkimą paaiškino M. Petruškevičius. A. Valentaitė suskubo taisyti situacijos ir patikino, kad viena parduotuve apsiriboti nežada - bendradarbiaus ir su kūrėjais.

Naujas televizinis duetas išdavė, kad naują laidą jau palaimino TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė. „Generalinė pažadėjo, kad mus palaikys, tik liepė sukirčiuot taisyklingai, ištart viską gražiai", - šypsojosi jau daug sezonų televizijoje dirbantis Mantas.

„Patys pačiausi" turėtų būti rodoma mažiausiai iki šio, 20-tojo, TV3 sezono pabaigos.

Naujienų portale DELFI - gražiausios pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)