Klausimas
Kokio modelio pasisiūti vasarai kostiumėlį apkūniai jaunai moteriai? Kaip paslėpti per plačius klubus ir storas rankas? Gal patartumėte, kokio silueto kelnės ir sijonai tiktų, jei mano kojos yra X formos?

E.Rainys: Ateinančią vasarą dominuos romantiškos nuotaikos, bus madingi įvairūs surišimai, šilko ar gipiūro gėlių aplikacijos, nėriniai. Šios tendencijos lygiai taip pat tinka ir apkūnioms moterims, todėl rekomenduočiau pasisiūti prigludusio silueto kostiumėlį su švarkeliu iki pusės klubų ir papuošti romantiškomis sezono naujienomis.

Nesistenkite plačių klubų pridengti pailgintu švarku, nes tai nemadinga. Vizualiai sutrumpinkite kojų ilgį, tačiau reikėtų pasistiebti į viršų ir nebijoti avėti avalynės su aukštesne pakulne.

Jei kojos yra X formos, siūlau dėvėti plačias, Marlene Dietrich stiliaus kelnes. Atsisakykite siaurų sijonų, tuo labiau, kad šiuo metu labai madingas gode kirpimas.

Klausimas Norėjau paklausti apie spalvas ir jų derinimą. Kokių spalvų drabužius galima dėvėti kartu, o kokios nedera. Na, ir kokios spalvos tinka skirtingiems metų laikams? Kokia šiais metais madinga spalva?

E.Rainys: Nesuderinamų spalvų nėra, tai priklauso tik nuo jūsų padėties visuomenėje, darbo aplinkos, pomėgių. Svarbiausia pasirinkti tinkamą vietą ir laiką eksperimentams.

Jei abejojate savo sugebėjimais derinti spalvas, geriau tos minties atsisakykite. Niekada neprašausite pro šalį, pasirinkę ramius žemės spalvų tonus, juodos ir visų kitų spalvų derinius.

Šiemet madinga žalia, melsva, aukso ir sidabro tonai, marginti audiniai.

Klausimas Norėčiau pasiteirauti, ar madingas kaubojiškas apsirengimo stilius. T.y. batai, ilgi volanuoti sijonai ir odiniai/sendinti papuošalai.

E.Rainys: Taip, sijonai su raukiniais ir volanais ypatingai madingi. Tačiau dėvėti išskirtinai kaubojiško stiliaus drabužius nerekomenduočiau. Daug stilingiau būtų, jei pasirinktumėte vieną ar kelis tokio pobūdžio daiktus ir juos derintumėte su kokio nors kito, pvz., klasikinio arba sportinio, stiliaus drabužiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją