Nemokėjimas pasirinkti drabužių ir pagrindinių makiažo taisyklių nesilaikymas moteris paverčia „mėmėmis“, mano S. Zverevas.

„Mūsų mergaičių niekas nuo mažens nemoko lavinti skonio: kaip reikia rengtis, kaip derinti spalvas, įvairius daiktus ir pan. Daugelis moterų neturi įgimto stiliaus jausmo, bet išdidžiai atsisako įvaizdžio specialistų paslaugų, - sako jis. - Esu už tai, kad artistai būtų gražūs ir „fashion“! Nes į mus juk visi žiūri. Jeigu jau save vadinat žvaigždėmis, tai ir atrodykit atitinkamai“.

Sergejus Zverevas
Sergejus Zverevas ir rašytoja Lena Lenina

Anot jo, teko matyti, kaip viena žinoma dainininkė į laidų filmavimą atvyko riebaluotais plaukais, be makiažo.

„Taip, vietinė vizažistė gali padažyt lūpas visoms tuo pačiu šepetėliu, kartu padovanoti ir herpesą. Tokia dainininkė niekada netaps tikra žvaigžde!" - šou verslo atstoves kritikuoja S. Zverevas, pats dėl grožio ne kartą atsidavęs į plastikos chirurgų rankas. Dėl plastinių operacijų ir stiliaus jis, beje, taip pat susilaukia kritikos. Žinoma, tik ne iš tų, kuriems kuria įvaizdį.


Sergejus Zverevas
Sergejus Zverevas
Sergejus Zverevas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (349)