Naujajam „Type R“, skirtam būtent Europos rinkai ir aprūpintam technologijomis, sukurtomis „Honda“ bendrovei dalyvaujant Kėbulinių automobilių pasaulio čempionatuose („World Touring Car Championships“, WTCC), iškeltas tikslas tapti greičiausiu priekiniais ratais varomu automobiliu Nurburgringo lenktynių trasoje. Šį naują modelį numatyta pristatyti 2015 m.

„Honda“ taip pat patvirtino, kad sustiprins savo modelių liniją Europoje pristatydama naują kompaktišką SUV modelį. Šis naujasis modelis, sukurtas naujos kartos „Jazz“ modelio pagrindu, konkuruos sparčiai augančiame mažų SUV segmente.

Be to, jau 2015 m. „Honda“ pasiūlys visiškai naują elektromobilį su kuro elementais. Gamintojų teigimu, šis modelis įrodys reikšmingą technologinę pažangą ir mažesnę kainą, tai esą bendrovei pavyko pasiekti nuo „FCX Clarity“ pristatymo 2008 m. Šis modelis bus pristatytas Japonijoje, JAV ir Europoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)