„Tai tikrai ne pasimatymas! Susitikome, draugiškai pakalbėjome. Aš esu dalyvavusi šokių projekte, o jis dabar dalyvauja, tai yra apie ką pasikalbėti. Esame pažįstami, dalyvavome ir vienoje laidoje kartu, ir renginiuose teko susitikti. Tik jau nepirškit mūsų - tarp mūsų juk ir amžiaus skirtumas - jam 30, o man - 36-eri, todėl nieko negalėtų būti. Be to, aš juk ištekėjusi. Ką tiksliai jam patariau apie šokius? Žinokit visus pokalbius su draugais noriu palikti paslaptyje, juk nebūtina visiems pasakoti, apie ką kalbėjome", - DELFI pakomentavo D. Stachura.

M. Niparavičius įsitikinęs, kad susitikimas su D. Stachura buvo labai naudingas, nes išgirdo nuomonę, kas projekte svarbiau - tobulai išmokti šokių žingsneliai, ar išskirtinis šou.

„Tai nebuvo pasimatymas. Gal ir galėjo taip pasirodyti dėl mano išraiškos - aš visada laimingas atrodau", - DELFI paaiškino karjerą baigęs krepšininkas, o dabar - verslininkas.

M. Niparavičius tvirtino, kad vakarą praleido ne tik gerai, bet ir naudingai. „Ar pasinaudosime Danguolės patarimais? O kodėl gi ne? Su partnere visąlaik galvojame, ką įdomaus paruošti. Aišku, būna, kaip ir tarp visų šokėjų porų, susipykstam dėl kokio žingsnelio, bet taip, kad iki didelių pykčių prieitumėm - niekada", - patikino su Igne Rėklaityte šokantis buvęs sportininkas.

DELFI galerijoje - Danguolės ir Mato susitikimas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)