„Kolekciją sukurti inspiravo įvairiausi saldumynai, pradedant šokoladu su priedais: baltu, juodu, su skystu įdaru, su mėtom, baigiant Macaron sausainiais, kurie savaime yra ne tik skanūs, bet dar ir gražūs. Vedu tokią aliuziją tarp saldumo ir moters, nes man tai yra kaip lygybė, nes kiekviena moteris nori būti savaip sau graži, kartais net šiek tiek saldi. Iš tikrųjų buvo toks sumanymas, kad tai yra kartus saldumas, nes šokoladas gali būti ir su pipirais", - DELFI sakė I. Dovydėnaitė.

Paklausta, koks jos mėgstamiausia šokoladas, dizainerė nusijuokia: „Oi,
skonis toks reikalas, kuris priklauso ir nuo hormonų, ir nuo nuotaikos, ir daugelio kitų veiksnių, jis gali būti be galo skirtingas, tačiau šiuo metu man patinka juodas kartusis šokoladas, nors beprotiškai mėgstu ir prancūziškus „Macaron“.

I. Dovydėnaitės kolekciją papildė ir siūti modeliai: „Pirmą kartą miksuoju siūtą su megztu, kurie neretai vienas kitą papildo, jei nepakanka faktūros ar norisi geriau suformuoti drabužį“. Taip, anot jos, ir susiformavo priešingų polių jungtis, kuri ir yra kolekcijos esmė: tai saldu – kartu, švelnu – šiurkštu, minkšta – kieta.

„Iš tiesų labai myliu rudą spalvą kaip pagrindą, bazinė ruda man asmeniškai labai graži, ir visuomet svajojau apie šios spalvos kolekciją - kad tai būtų ruda, bet kaip šokoladas, nes žmonės dažnai nemėgsta rudumo, - DELFI sakė I. Dovydėnaitė. - Gal ruda spalva nesukelia to tokio skanumo... Dėl to ir norėjosi sukurti įvaizdį, kad tai būtų skanu, saldu, gal net šiek tiek per saldu, žodžiu, - kiekvienam pagal skonį“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)