Prodiuserio ir režisieriaus I. Averbucho pavardė žinoma ne tik dailiojo čiuožimo gerbėjams. Milijonus televizijos žiūrovų jis iki šiol intriguoja TV projektu “Ledynmetis”. Kiekvienas I. Averbucho TV projektui kurtas numeris – mažas spektaklis su daug žadančia pradžia, meniškai papasakota istorija ir netikėta pabaiga.

Ingeborga Dapkūnaitė
Rusų spauda ir šou komisija I. Dapkūnaitę titulavo geriausia “Ledynmečio” čiuožėja aktorių tarpe. Nuo pat pirmojo sezono ji tapo šou žvaigžde. „Mėgstu dirbti su geriausiais pasaulyje. Tai gali būti kranistas, suvirintojas ar čiuožėjas. Geriausi pasaulio dailiojo čiuožimo meistrai mane mokė čiuožti. Apskritai rusų čiuožėjai geriausi pasaulyje. I. Averbuchas – genijus! Jei jums pasakytų, kad Marija Šarapova jus mokys teniso, atsisakytumėte?“, - kino žvaigždė iki šiol negali pamiršti bendradarbiavimo su pasaulio čempionu.

Ne veltui visą patirtį ir geriausias idėjas I. Averbuchas sudėjo į naujausią savo kūrinį “Small Stories of A BIG CITY”. Miuziklą ant ledo jau įvertino ir britų publika. “Londonas mus priėmė labai šiltai! Girdėjome ovacijas po kiekvieno sudėtingesnio suktuko”, - dar neatvėsusiais įspūdžiais iš Londono olimpiados dalijosi I. Averbuchas. Būtent šis šou kvietė olimpinio miestelio svečius susipažinti su 2014 –ųjų Sočio olimpiada.

“Small Stories of A BIG CITY” unikalus tuo, kad artimas įvairaus amžiaus, įvairius pomėgius turintiems žmonėms. “Judesių, šokio, aktorinio meistriškumo dėka mes pasakojame kasdienes istorijas apie susitikimus ir išsiskyrimus, apie draugystę ir meilę. Mūsų istorijos apie gyvenimą ir žmogiškąsias vertybes suprantamos visiems”, - apie miuziklą ant ledo kalba jo sumanytojas I. Averbuchas.

Sukurti neišdildomą įspūdį padėjo masyvios dekoracijos, specialūs kostiumai ir suburta unikali profesionalių muzikantų bei čiuožėjų trupė. Aleksejus Jagudinas, Tatjana Navka, Romanas Kastomarovas, Oksana Domnina, Maksimas Marininas - tai tik dalis garsių čiuožėjų, kurių profesionalumu įsitikino ir I. Dapkūnaitė. Dailiojo čiuožimo šou „Ledynmetis“ virtuozai, Olimpinių žaidynių ir pasaulio čempionatų nugalėtojai scenoje kuria spektaklį, kuris sugriaus visus mitus apie dailiojo čiuožimo galimybes.

Visų laikų brangiausias šou ant ledo lapkričio 24 dieną Klaipėdos Švyturio arenoje, 26 dieną – Vilniaus Pramogų arenoje ir 28 dieną Kauno Žalgirio arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)