Tiesa, pirmagimio besilaukianti Nijolė Pareigytė šioje kompaktinių diskų gamykloje surengtoje atrakcijoje nedalyvavo - jai albumai bus išsiųsti į namus Klaipėdoje ir ji pasirašys ten. Taigi, kiekvienas grupės gerbėjas dabar galės nebelūkuriuoti gražuolių po koncerto tikintis autografo - visus keturis parašus klausytojai gaus pirkdami albumą.

Beje, kaip patikino grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas, besilaukianti Nijolė „sveria gerokai daugiau", bet jaučiasi puikiai, yra guvi ir linksma bei labai laukia kūdikio gimimo. Šiuo metu N. Pareigytė įsikūrusi pajūryje kartu su savo širdies draugu.

Tuo tarpu Ingrida Martinkėnaitė pasirašinėti ant albumų atskubėjo negaluodama, jos kolegės Karina Krysko ir Goda Alijeva vis tarsteldavo, kad dėl temperatūros ir prastos savijautos kaltas ne peršalimas, o nėštumas. Be to, pastebėjo, kad Ingrida pastaruoju metu visai nevartoja alkoholio. I. Martinkėnaitė purtė galvą ir teigė, kad šeimos pagausėjimo jos artimiausiuose planuose nėra.

Kaip DELFI minėjo „69 Danguje" prodiuseris, pirminis albumo tiražas - trys tūkstančiai, tačiau sulaukus sėkmės, kopijų bus padaryta daugiau.

Tik DELFI galerijoje - „69 Danguje" narės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)